6000 TL Intel i7 6700K GTX 1070 Sistem Toplama

Herkese selamlar. Yakın bir arkadaşım için sistem toplayacağız. Sistemin genel amacı oyun ve render. Benim topladığım örnek altta resimde görünüyor. Farklı önerisi veya yorumu olan arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
dsd.png

Sisteminiz güzel olmuş. Fakat bana kalırsa h100i gibi aşırı güçlü bir soğutma almak yerine 250 TL'lik bir sıvı soğutmada işinizi görecektir. Çünkü Skylake serisi işlemciler zaten fazla ısınmıyor, O.C yapacağınız zaman ise 250 Tl'lik bir sıvı soğutma rahatça işinizi görebilir. Onun yerine diğer parçalara yatırım yapabilirsiniz.

Sisteminiz güzel olmuş. Fakat bana kalırsa h100i gibi aşırı güçlü bir soğutma almak yerine 250 TL'lik bir sıvı soğutmada işinizi görecektir. Çünkü Skylake serisi işlemciler zaten fazla ısınmıyor, O.C yapacağınız zaman ise 250 Tl'lik bir sıvı soğutma rahatça işinizi görebilir. Onun yerine diğer parçalara yatırım yapabilirsiniz.
katılıyorum sıvı soğutma kısarsan sorun olmayacaktır.GSKILL 16GB (2x8GB) RipjawsV Kırmızı DDR4 3000MHz CL15 1.35V Dual Kit Ram alırsanda bir miktar daha para elinde kalmış olur böylece ssd yi;
OCZ 256GB RD400 M.2 Sata SSD (2650MB Okuma / 1200MB Yazma)
alıp daha yüksek okuma yazma hızı elde edebilirsin.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı