6000 TL kablosuz kulaklık önerisi

AliKemal KUDU

Kilopat
Katılım
11 Mart 2014
Mesajlar
1.469
Çözümler
13
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşım için maksimum 6000TL'ye Wireless kulaklık arıyoruz. Ben Razer Kraken v3 Pro aldım iade edeceğim kulaklık iyi güzel fakat yazılımı leş, doungle bilgisayar algılamıyor. Reddit'de çok sorun yaşayıp iade eden olmuş. Oyun için kullanılacak. Şunu kesinlikle almalı dediğiniz kulaklık önerilerinizi bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.
Razer BlackShark V2 Pro 2023 nasıldır?
 
Son düzenleme:
Arkadaşım için maksimum 6000TL'ye Wireless kulaklık arıyoruz. Ben Razer Kraken v3Pro aldım iade edeceğim kulaklık iyi güzel fakat yazılımı leş, doungle bilgisayar algılamıyor. Reddit'de çok sorun yaşayıp iade eden olmuş. Oyun için kullanılacak. Şunu kesinlikle almalı dediğiniz kulaklık önerilerinizi bekliyoruz. Şimdiden teşekkürler.
Razer BlackShark V2 Pro 2023 nasıldır?
G pro x wireless.
 
Arctis 9 veya Nova 7. Bütçe artarsa Arctis Pro veya Nova Pro.
Maalesef bütçeyi çok aşıyor.

Nova serisi BlackShark 2023'ün yanından gecemez.
Çok tavsiye eden var fakat Kraken v3 Pro da yaşadığım sorunları arkadaşımın yaşamasını istemiyorum. 3 gün oldu umarım iade de sıkıntı çıkartmaz mediamarkt.

Bende de Razer BlackShark v2Pro 2020 versiyonu var mükemmel bir kulaklık.
2023 versiyonu hataların vs sorunların giderildiğine dair çoğu kişi öneriyor.
 
Nova serisi BlackShark 2023'ün yanından gecemez.
Razer kadar sorunlu bir marka hayatımda görmedim. Klavyelerinin boşluğundan 2 aya ses gelir, kulaklığı çıkış cihazını tanıyamaz uğraştırır, bela bir marka razer gerçekten sorunlu ve fiyatını hak etmiyor diye düşünüyorum.
 
G735 kullanıyorum memnunum. İmzamdaki linkler yakın detaylı görsellere bakabilirsiniz.
Değerlendireceğim. Teşekkürler.

Razer kadar sorunlu bir marka hayatımda görmedim. Klavyelerinin boşluğundan 2 aya ses gelir, kulaklığı çıkış cihazını tanıyamaz uğraştırır, bela bir marka Razer gerçekten sorunlu ve fiyatını hak etmiyor diye düşünüyorum.

Beni da o korkutuyor açıkçası tekrar sorun yaşar mıyım diye.
 

Geri
Yukarı