6000 TL Mimar İçin Laptop Tavsiyesi

requiem27

Kilopat
Katılım
27 Temmuz 2015
Mesajlar
46
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Öncelikli olarak mimarlık okuyorum, hazırlıktan 1. sınıfa yeni geçtim hem oyun ihtiyaçlarımı ve ders programlarını üst düzeyde çalıştıracak bir bilgisayar arıyorum. Bütçem maksimum 6000 TL. Siz önereceğiniz modellerde olursa fikirlerinize açığım. Sormak istediğim GTX 970M ekran kartı ile GTX 980M arasındaki fark çok mudur? Benim çok uzun araştırmalar yaparak bulduğum modeller bunlardan başka önereceğiniz modeller varsa yorumlarınıza çok ihtiyacım var. Bir türlü karar veremedim şimdiden çok teşekkürler.
Bir de bunun ince kasa modeli var onu önerir misiniz?
 
Son düzenleme:
Monster Tulpar V2.7 GTX980M sayesinde diğer tüm laptoplardan önde. SSD eklemeyi unutma. 6000 TL ' lik bir bilgisayar SSD'siz olmaz. Hayırlı olsun diyelim şimdiden.
 
Monster Tulpar T7 V2.7 almanı öneririm şu sıralarda öğrencilere yönelik indirimden faydalanıp oradan kalan paraylada SSD taktırabilirsin. Ama laptopun taşınabilirliliği lazım değilse iyi bir sistem toplamanı tavsiye ederim zira laptoplarda kullanılan ekran kartları herkesin bildiğsi üzere "M serisi ekran kartları" yani normal ekran kartlarının 4/3 gücüne sahipler. 6.000 TL ile işlerini oldukça güzel görücek GTX980Tİ, İ7 4790K olan bir sistem toplayabilirsin.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı