6000 TL Monitör Dahil GTX 1060 Sistem

sinsisansar

Hectopat
Orta-Üst seviye bir gaming pc olacak şekilde toplamaya çalıştım parçaları. Şuanki ve yeni çıkacak oyunlarda 1080p rahat rahat oynatacak birşey olsun istiyorum. Kaby Lake uyumlu olacak şekilde seçtim. Monitör dahil 6000 TL civarı tuttu. Sizce bu sistem dengeli bir sistem midir ve fiyat-performans olarak nasıldır? Sisteme dair her türlü yoruma ve öneriye açığım. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.

Adsız.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Orta-Üst seviye bir gaming pc olacak şekilde toplamaya çalıştım parçaları. Şuanki ve yeni çıkacak oyunlarda 1080p rahat rahat oynatacak birşey olsun istiyorum. Kaby Lake uyumlu olacak şekilde seçtim. Monitör dahil 6000 TL civarı tuttu. Sizce bu sistem dengeli bir sistem midir ve fiyat-performans olarak nasıldır? Sisteme dair her türlü yoruma ve öneriye açığım. Vakit ayırdığınız için teşekkürler.

Eki Görüntüle 216245
Güzel sistem. Güç kaynağı 500w olsa daha iyi olur.

Hocam monitör biraz gereksiz olmuş. Ama GTX 1070 alınacaksa 120Hz altı tatmin etmez sanırım. Benim size tavsiyem GTX 1070 alıp monitörü biraz kısmak. İ5 7400 alınabilir çünkü İ5 x6xx işlemciler bana sorarsanız F/P yönünden pek bir şey vaat etmiyor. İ5 x5xx ve İ5 x4xx serileri F/P ürünleri oluyor. GTX 1060 olarak illaki MSI ASUS almaya gerek yok. Zotac, KFA2 gibi markalar gayet kaliteli (Zotac eskiden kötüydü turuncu fan zamanları ama şimdi öyle bir düzelttilerki bana sorarsanız ASUS`a tercih ederim. KFA2 ise Galax markasının Avrupa sürümü ve Galax ortağı. Bu iki markada çok kaliteli diyebilirim size.). İ5 7400 GTX 1070 darboğaz yaparmı bilmem. Araştırabilirsiniz. Biraz daha katıp bunu almanızı tavsiye ederim.

Monitor gereksiz olmus. 75 HZ 1 MS bir monitor alip GTX 1070 alin. Cok cok VSYNC acarsiniz olur biter. 6000 TL'ye GTX 1070 almamak hata olur. O mitorden kisinca zaten GTX 1070 parasi cikar. Ha biraz asarsa SSD'yi sonradan alin. Ama mutlaka GTX 1070 alin. Islemci degistirmeyin o karta en az i5 7600 almaniz gerekir.

Monitor gereksiz olmus. 75 HZ 1 MS bir monitor alip GTX 1070 alin. Cok cok VSYNC acarsiniz olur biter. 6000 TL'ye GTX 1070 almamak hata olur. O mitorden kisinca zaten GTX 1070 parasi cikar. Ha biraz asarsa SSD'yi sonradan alin. Ama mutlaka GTX 1070 alin. Islemci degistirmeyin o karta en az i5 7600 almaniz gerekir.
Hocam monitörü 75 hz e dusurmek mantikli bir karar olur mu bilmiyorum. 1070 e gecmemi daha iyi performans almak icin oneriyorsunuz ama monitorum bana o iyi performansi yansitamazsa 1070 almanin ne anlami kalir?

Hocam ileride daha yuksek oyunlar cikacak. Peki RX 480 bunlari ultrada oynatabilecek mi? GTX 1070 alidiniz diyelim. Ileride yuksek oyunlar cikti. Siz GTX 1070 ile ultra 50-60 FPS'de oynayacakken bunlari RX 480 ile grafik dusurmek zorunda kalacaksiniz.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı