6000 TL monitör dahil PC toplama

Maya

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba ben PC toplayacam. Uyumlu mu değil mi diye sorayim dedim. Bu arada bilgisayarimla monitoru sinerji'den alacam. PC pacalarim:
  • Msi GTX 1070
  • İ5 7600K
  • Msi Z270 Pro Carbon
  • Corsair 8GB RAM
  • Corsair kasa
  • Corsair 600w güç kaynağı +80 bronz
  • 120GB Corsair SSD
  • WD HDD 1TB
  • Akasa işlemci soğutucu
  • Asus 24 VG245HE 1Ms 75Hz

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sistem çok daha iyidir:
Screenshot_2017-05-07-12-19-49-1.png

Kalan 1000 TL ile Monitör alınız.

Arkadaşlar merhaba ben PC toplayacam. Uyumlu mu değil mi diye sorayim dedim. Bu arada bilgisayarimla monitoru sinerji'den alacam. PC pacalarim:
  • Msi GTX 1070
  • İ5 7600K
  • Msi Z270 Pro Carbon
  • Corsair 8GB RAM
  • Corsair kasa
  • Corsair 600w güç kaynağı +80 bronz
  • 120GB Corsair SSD
  • WD HDD 1TB
  • Akasa işlemci soğutucu
  • Asus 24 VG245HE 1Ms 75Hz
Türkçe' mizi biraz daha güzel kullanırsak sizin ve bizim açımızdan pek çok yararı olur.

Sizin sorunuza gelecek olursak Historia arkadaşımın topladığı sistem daha iyidir.

Türkçe' mizi biraz daha güzel kullanırsak sizin ve bizim açımızdan pek çok yararı olur.

Sizin sorunuza gelecek olursak Historia arkadaşımın topladığı sistem daha iyidir.
merhabalar biraz geç olduğunun farkındayım :) lakin biraz gençliğime verin o zamanki heyecanla yapmış olduğum biraz imla dışı cümleler vardı tekrardan bu uyarıda buluduğunuz için size minnettarım :)

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı