S24+ şarjı hızlı mı bitiyor?

michaelscarn

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba.
Telefonu alalı 2 hafta oldu. İlk günlerde bazen 7 saati gördüğüm dahi oluyordu. Şimdi maksimum 6-6.5 civarı görüyorum ki o da nadir.

Ekran 120 Hz kullanıyorum, QHD+, adaptif parlaklık açık ve genelde %15-20 seviyelerinde. Kullanım olarak genelde günde 1-2 saat WhatsApp üzerinden görüntülü görüşme yapıyorum. Bunun dışında normal bir kullanımım var diyebilirim, gündelik işler sosyal medya vs. nadiren oyun da oynarım.

Arka plan süresi neden bu kadar fazla olabilir?
Kullanımıma göre bu performans iyi mi?
Garantiye/servise göndermeli miyim?

*İlk defa 120 Hz bir telefon kullandım. Gayet memnunum mümkünse ondan feragat etmek istemiyorum. QHD+ çözünürlük de tatmin ediyor. 38bin TL'ye aldığım telefonu önemli özelliklerinden feragat etmeden en performanslı şekilde kullanmak istiyorum.

@GucukBey bazı konularda bu telefondaki şarjla ilgili yorumlarınızı gördüm sizin görüşünüzü de almak isterim.

Dosya Ekleri

• 1.jpeg
    1.jpeg
    40,9 KB · Görüntüleme: 9
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    42,1 KB · Görüntüleme: 9
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    42,2 KB · Görüntüleme: 8
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    41,2 KB · Görüntüleme: 8
  • 5.jpeg
    5.jpeg
    43,4 KB · Görüntüleme: 9
Son düzenleyen: Moderatör:
120 Hz de normal gibi geldi, mobil veri de kullanıyorsan bu saatler normal. Görüntülü görüşme de etkiliyor.

Merhaba.
Telefonu alalı 2 hafta oldu. İlk günlerde bazen 7 saati gördüğüm dahi oluyordu. Şimdi maksimum 6-6.5 civarı görüyorum ki o da nadir.

Ekran 120 Hz kullanıyorum, QHD+, adaptif parlaklık açık ve genelde %15-20 seviyelerinde. Kullanım olarak genelde günde 1-2 saat WhatsApp üzerinden görüntülü görüşme yapıyorum. Bunun dışında normal bir kullanımım var diyebilirim, gündelik işler sosyal medya vs. nadiren oyun da oynarım.

Arka plan süresi neden bu kadar fazla olabilir?
Kullanımıma göre bu performans iyi mi?
Garantiye/servise göndermeli miyim?

*İlk defa 120 Hz bir telefon kullandım. Gayet memnunum mümkünse ondan feragat etmek istemiyorum. QHD+ çözünürlük de tatmin ediyor. 38bin TL'ye aldığım telefonu önemli özelliklerinden feragat etmeden en performanslı şekilde kullanmak istiyorum.

@GucukBey bazı konularda bu telefondaki şarjla ilgili yorumlarınızı gördüm sizin görüşünüzü de almak isterim.

Arkadaşın dediği gibi hocam mobil veri telefonu çok ısındırır ve şarj deli gibi yer maalesef bir de 120 Hz falan biraz azalıyor şarj süresi. Ayrıca telefonunuzu Dark mode alırsanız daha iyi olur. Ekran beyaz ışığı vermek için daha fazla enerji harcıyor. Ufaktan onunda etkisi olur. SSlere bakarken gözüm ağırdı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı