6000 TL Notebook Önerisi

Beyler bugün son gün kampanya var vatanda bunu alsam sorun cikarir mı ?
LENOVO IDEAPAD 330 CORE İ7 8750H 2.2GHZ-8GB-1TB-15.6"-GTX1050 2GB-W10 - Vatan Bilgisayar
Bu daha mi mantikli

Lenovo markaya hiç yönelmeyin özellikle İdeapad serisine pişman olursunuz. Sonra 'Son Pişmanlık Neye Yarar' şarkısı açar bir bardak soğuk su içerisiniz. Tıpkı benim gibi. :(

Lenovo markaya hiç yönelmeyin özellikle İdeapad serisine pişman olursunuz. Sonra 'Son Pişmanlık Neye Yarar' şarkısı açar bir bardak soğuk su içerisiniz. Tıpkı benim gibi. :(
Bu nasıl bir yorum. Dünyanın en çok satan laptop markası Lenovo. Kendi yaşadığınız sorun yüzünden tüm firmayı suçlamak biraz garip oluyor.

Hp aldım yarın teslim alacagim
Hangi ürünü aldınız acaba?

Bu nasıl bir yorum. Dünyanın en çok satan laptop markası Lenovo. Kendi yaşadığınız sorun yüzünden tüm firmayı suçlamak biraz garip oluyor.

İntel optane ssd kadar etkili olduğunu söyledi mağazadaki arkadaş umarım haklıdır

Ben laptopu gayet düzgün kullandım chromede ısınan bir idepad serisinden bahsediyorum her 3 ayda bir servisin yolunu tutuyordu. Garenti konusunda gerçekten'de önde gelen firma ama yaptığı işler maalesefki garenti kadar iyi değil.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı