6000 TL PC Önerisi

Hocam arkadaşın bütçesi bu. Almayalım mı? GTX 1070 varken RX580 almak mantıksız olmaz mı Sizce de? Ram den kısarsak RYZEN la uyumsuz olur. Her Türlü Yapacak bir şey yok.

Öncelikle yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, konu açtıktan sonra 1 gün boyunca yazamadım , engellendim ,bunun nedeni nedir ? Ne zaman konu açsam aynı şey oluyor. Birde intel önerin demiştim arkadaşlar amazon.de sitesinden bir sistem önerebilir misiniz ? Link atarsanız çok yardımcı olursunuz .

Ben RAM'den kısalım dediğimi hatırlamıyorum. Evet işte yapacak bir şey yok. O kart o monitörde kullanılmaz. Almayalım çünkü faydasını göremeyeceğiz.

Öncelikle yorumlarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkür ederim, konu açtıktan sonra 1 gün boyunca yazamadım , engellendim ,bunun nedeni nedir ? Ne zaman konu açsam aynı şey oluyor. Birde intel önerin demiştim arkadaşlar amazon.de sitesinden bir toplayıp önerebilir misiniz ? Link atarsanız çok yardımcı olursunuz .

Ya SSD almayıp 144Hz bir monitör le 1070' li sistem toplayacaksınız, Ya da SSD ve RAM den kısmadan RX 580 ile dengeli bir sistem kuracaksınız. Evet 1070 varken 580 almak mantıksız fakat kartın performansını alamadıktan sonra o kadar para vermenin bi alemi yok. Ha ben idareten şimdilik bi monitör alacağım, ileride 2k veya 4k bir monitör alacağım diyorsanız 1070 li bir sistem alırsınız.

Ya SSD almayıp 144Hz bir monitör le 1070' li sistem toplayacaksınız, Ya da SSD ve RAM den kısmadan RX 580 ile dengeli bir sistem kuracaksınız. Evet 1070 varken 580 almak mantıksız fakat kartın performansını alamadıktan sonra o kadar para vermenin bi alemi yok. Ha ben idareten şimdilik bi monitör alacağım, ileride 2k veya 4k bir monitör alacağım diyorsanız 1070 li bir sistem alırsınız.

Amazon.de den toplayabilir misiniz intel ? Dedigim şekilde 1080li sistem toplanıyor. Monitörsüz şekilde 1300 euroya toplayın lütfen link istiyorum. Ve kimse intel paylamamıs ıslarla intel dememe rağmen.
Teşekkürler

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı