6000 TL R9 390X sistem toplama

smtgungor

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 6000 Tl'ye böyle bir sistem topladım nasıl olmuş ? Sizin de öneriniz varsa söyleyebilir misiniz ?

upload_2016-3-2_16-46-37.png

İ7 6700k
Msi z170a gaming m3
Asus r9 390x
Gskill ddr4 8gb 2400mhz
Kingstone 120 gb ssd
Seagate 1tb
Zalman z11 plus hf1
Xigmatek vento s 750w silver +80
Thermaltake water 3.0
Asus vn247h 23.6

Anakart pahalıya kaçmış 6000 liralık sisteme 390x mantıksız yani daha düşük fiyata 390X ekran kartlı sistem yapabilirsiniz.Monitör dahil tabi onu çıkartsanız yine 5400 liralık 390x yapılmaz yani yapılmaz dediğim yapılır ama aynı fiyata GTX 980 takabilirsiniz hatta 980 TI bile alabilirsiniz ciddi söylüyorum hiç pişman olmazsınız.Aldığınız bilgisayarı ne amaçla kullanacaksınız bunu söylemeniz gerek.Eğer sadece oyun oynayacağım diyorsanız ki 120 GB SSD ile iş bilgisayarı yapmazsınız diye düşünüyorum şöyle bir önerim var
6000.jpg

250 lira fazla oldu ama 980 ti :D.İnan bana senin topladığın o sistemden daha fazla performans verecektir (oyun olarak).En son 6000 TL bütçem var diyorsan anakartı B yonga setli seçebilirsin.Stok soğutucu olarak yaptım işlemci için 65 derece normaldir zaten K serisi değil. OC yapacağım diyorsan sen bilirsin tabi ama gerek yok.Sırf "Gaming" ibaresi var diye Anakarta o kadar para vermenize gerek yok oyuncu için ilk önce ekran kartı gelir sonra onu taşıyabilecek işlemci ve güzel görüntü verebilecek (tercihen 144 hertz) monitör bunlara paranızı ayırdıktan sonra sözde Gaming anakartı alırsınız aslında onlar Gaming değil Streaming ibaresi olması lazım Killer LAN Gaming LAN bunlar yayıncının işi, normal ping 50 msdir zaten ADSL internet varken KİLLER LAN vesaire bunları almak mantıksız :D.Normal anakartlardaki bağlantılarda ne var? 650 watt 980 TI için yeterli THERMALTAKE'in smartpower markası bir güç kaynağı kullanılmıştır ayrı olarak da satılıyor iki kasayı kombine edip satıyorlar ve ideal bir kasa tabi sizin seçtiğiniz kasadaki güç kaynağı 80+ ise onu da alabilirsiniz.Ama hava sirkülasyonu o kadar iyi değil gibi gözüküyor.Böyle bir kasa da var bu da iyi bir kasa.
EVEREST RAMPAGE TITAN 750W USB 3.0 MidT ATX KASA

Arkadaşlar, kusura bakmayın ceza almıştım cevap veremedim sorularınızı cevaplamaya ilk olarak ne amaçla başlıyorum.
Amacım render yapmak ve yayın yapmak.
250 lira geçen bi durum var maalesef 6000 lira gibi bir maddi duruma sahibim. Sizden istediğim bana rahatça yayın yaptırtacak haftada 3 defa render yapabilecek bilgisayar toplamaktır. 6000 lirayı geçmeden 980ti toplayabilirseniz sevinirim.

Bir sorum olacaktı sizlere. Bir akrabam yurtdışından ucuz fiyata bilgisayar bileşenleri getiriyor. Her türlü bileşen mevcuttur alındığı yer ise ingiltere, fransa ve almanyadır bu yerden bilgisayar bileşeni getirtmek doğru mudur ? Bu sorumuda cevaplarsanız sevinirim

Ekran kartını Evga alırsanız yurtdışından bir sıkıntınız olduğunda Hollanda'dan teknik destek alınabiliyor diye okumuştum tabi yine almadan önce kendileriyle görüşün.

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı