Mrjoeblack
Hectopat
Video&Fotoğraf işleriyle uğraşmaktayım, yeni bir sisteme ihtiyacım var.
Gönül iMac almak ister fakat fiyatlar bildiğiniz gibi.
Toplamak istediğim bu sistemde Premier Pro'dan 1080P render alabilmek ve zaman zaman 4K video render alabilmek istiyorum. (4K video dediğim, 30 dakikalık bir kısa film veya 10 dakikalık mükemmel efektli şeyler değil. )
Bilgisayar da ağırlıklı olarak Photoshop, lightroom aralıklı olarak da Premier ve arter effects kullanacağım.
Ben bilgisayardan çok fazla anlamıyorum, YouTube'da Teknobiyotik kanalı böyle bir sistem hazırlamış koymuş fiyatı da 5,645TL oldukça uygun geldi, konuya hakim olmadığım için bilmeden bir yorum yaparak tek eksik M.2 SSD olduğunu düşünüyorum.
Sorulara gelecek olursam;
1-Bu sistem benim için iyi midir?
2- Bu sistemi aldığım zaman ileride işlemci, RAM, ekran kartıyükseltme şansım olacak mı? Eğer olmayacaksa anakart'ı ne ile değiştirebilirim.
3- "Intel-NVIDIA senkron çalışıyor bu yüzden Adobe programlarında daha iyi, AMD-NVIDIA alınmaz" bir şehir efsanesi mi?
Ayrıca daha iyi olduğunu düşündüğünüz 6000TL civarı tüm sistemlere açığım.
Ürünün Linki;
www.teknobiyotik.com
Gönül iMac almak ister fakat fiyatlar bildiğiniz gibi.
Toplamak istediğim bu sistemde Premier Pro'dan 1080P render alabilmek ve zaman zaman 4K video render alabilmek istiyorum. (4K video dediğim, 30 dakikalık bir kısa film veya 10 dakikalık mükemmel efektli şeyler değil. )
Bilgisayar da ağırlıklı olarak Photoshop, lightroom aralıklı olarak da Premier ve arter effects kullanacağım.
Ben bilgisayardan çok fazla anlamıyorum, YouTube'da Teknobiyotik kanalı böyle bir sistem hazırlamış koymuş fiyatı da 5,645TL oldukça uygun geldi, konuya hakim olmadığım için bilmeden bir yorum yaparak tek eksik M.2 SSD olduğunu düşünüyorum.
Sorulara gelecek olursam;
1-Bu sistem benim için iyi midir?
2- Bu sistemi aldığım zaman ileride işlemci, RAM, ekran kartıyükseltme şansım olacak mı? Eğer olmayacaksa anakart'ı ne ile değiştirebilirim.
3- "Intel-NVIDIA senkron çalışıyor bu yüzden Adobe programlarında daha iyi, AMD-NVIDIA alınmaz" bir şehir efsanesi mi?
Ayrıca daha iyi olduğunu düşündüğünüz 6000TL civarı tüm sistemlere açığım.
Ürünün Linki;

Teknobiyotik X1 Nvidia Edition AMD Ryzen 5 3600X 3.7GHz, RTX2070 SUPER 8GB, 16GB Ram, 480GB SSD Oyuncu Bilgisayarı - Oyuncu Masaüstü - Oyuncu Bilgisayarı | Teknobiyotik
<iframe width="870" height="480" src="https://www.youtube.com/embed/8YVLjF7CMJU" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>