6000 TL sistem önerisi

Bütçe
6000

dürüm lavaşı

Hectopat
Şu an acil olarak bir bilgisayara ihtiyacım var. 6000 TL bütçem var.
Bilgisayarı genel olarak oyun oynamak için kullanacağım bilgisayarın en azından bir 3.5 yıl götürmesini istiyorum güncel bilgisayarlar önerirseniz sevinirim. Sonraki zamanlarda geliştirmeye açık bir anakart olursa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bilgisayarı genel olarak oyun oynamak için kullanacağım bilgisayarın en azından bir 3.5 yıl götürmesini istiyorum güncel bilgisayarlar önerirseniz sevinirim. Sonraki zamanlarda geliştirmeye açık bir anakart olursa sevinirim.

3.5 yıl götüren bir sistem toplayabilirim fakat şu an değil yorgunum araştırma yapacak gücüm kalmadı. Tahmini olarak 1650 gibi kartlardan toplayabilirim yarın.
Şu an stok olmadığı için maalesef düzgün bir sistem toplanmaz, toplanırsa da 3.5 yıl götürmez.

Toplanabilir zaten 2000 serisi o fiyata toplayamazsın olan stoklardan toplanabilir.
Tek fanlı bir model olduğundan ekstra soğutucu alırsanız daha verim alırsınız.
Not: PSU içinde.
Unuttuğum bir şey varsa söyleyin unutmuş olabilirim.
Yaklaşık 6100 TL ediyor sanırım klavye mouse eklersek 6400 TL eder.

@hahahahah neden üzgün attın eksiğimmi var dediğim gibi yorgunum biraz ayrıca eksik bir şey göremedim.

Son düzenleme:
3.5 yıl götüren bir sistem toplayabilirim fakat şu an değil yorgunum araştırma yapacak gücüm kalmadı. Tahmini olarak 1650 gibi kartlardan toplayabilirim yarın.

Toplanabilir zaten 2000 serisi o fiyata toplayamazsın olan stoklardan toplanabilir.

@hahahahah neden üzgün attın eksiğimmi var dediğim gibi yorgunum biraz ayrıca eksik bir şey göremedim.

Hocam ben sadece kasa demeyi unutmuşum kusura bakmayın.

Cidden bu sistemin 3.5 yıl gideceğine inanıyor musunuz? Bence arkadaş stokları beklemesi gerekiyor yoksa parası çöpe gidecek.

Toplam 3800TL Gaming gecesinden 1800TL bandında 1650S ya da RX 5500 XT alabilirsiniz işlemciyi i3 10100F yapıp fiyatı aşağı çekebilirsiniz ya da 1660S bulunan hazır sistem alabilirsiniz. Fakat hazır sistem ile kendi topladığınız sistem arasında belli bir kalite farkı oluyor belirtmek isterim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı