6000 TL sistem önerisi

Monitör dahil değil full hd monötir alacağım.

Bana tam tersini söylediler :)) oyunlar artık çoklu işlemciye geçiyor o yüzden ryzen 5 2600x almalısın dediler. Kafam karıştı şu an ama bağlantıdaki videolar fikrimi değiştirdi. Özellikle 1080p'den fps farkı var. Fakat bir diğer sorunda şu ki i5 9600k'nın stok soğutucusu işlemciye yeterli olacak mı?
Çoğu kişi bunu dese de amacınız oyunsa eğer 9600K daha başarılı.
9600K stok soğutucu yok maalesef kendiniz harici olarak soğutucu alacaksınız :).

Çoğu kişi bunu dese de amacınız oyunsa eğer 9600K daha başarılı.
9600K stok soğutucu yok maalesef kendiniz harici olarak soğutucu alacaksınız :).

Soğutucu aldık mı aralarında bayağı fiyat farkı oluyor :) Ama yinede i5 9600k alınabilir geliyor.
Bir de senin önerebileceğin bir kasa ve güç kaynağı varsa çok iyi olur.

Kasa olarak Phanteks P350X, Masterbox MB511 bütçeni aşabilirsen CM H500'e bak derim. OC yapmayacaksan ki gerek yok Dark Rock Pro 4'e gerek yok ama tek fanlı sıvı soğutma gibi kaliteli bir hava soğutucu. Stok görevi görsün diye ben Dark Freezer X94/X120 alırdım. OC yapmayacaksam.

Ben daha burdayım geç kalmadınız :) Öneri için teşekkür ederim

@Msevket44 bir de i5 9600k için önerebileceğiniz bir soğutucu var mı?
Üsteki kasalardan olabilir ek olarak Mastercase Pro3 kasa alınabilir.
Soğutucu o kadar iyi olmasına gerek yok ya ben de 12 CM' lik Akasa R10 sıvı soğutucu var 8600K ile kullanıyorum OC yapmadığım için yetiyor oyunlarda maksimum 60 derece gördüm sanırsam. Kasanın hava akışı iyiyse kule tipi soğutuculardan alınabilir.

Kasa olarak Phanteks P350X, Masterbox MB511 bütçeni aşabilirsen CM H500'e bak derim. OC yapmayacaksan ki gerek yok Dark Rock Pro 4'e gerek yok ama tek fanlı sıvı soğutma gibi kaliteli bir hava soğutucu. Stok görevi görsün diye ben Dark Freezer X94/X120 alırdım. OC yapmayacaksam.

@199688 Merhaba. Ben de kasa satın alacağım. Ryzen 5 2600, saphire rx580 nitro, asus tuf b450 gaming plus ile kullanacağım.
phanteks p 300 tempered ve psu high power 600w düşündüm. sizce bu sistemi taşır mı? ekstra fan almaya gerek var mı biliyor musunuz?

Oyun sistemi kuracaksınız bence daha iyi bir ekran kartına sahip sistem kurmanız mümkün. Bu bütçeye 3gb gtx1060 düşük kalmış sanki.

@199688 Merhaba. Ben de kasa satın alacağım. Ryzen 5 2600, saphire rx580 nitro, asus tuf b450 gaming plus ile kullanacağım.
phanteks p 300 tempered ve psu high power 600w düşündüm. sizce bu sistemi taşır mı? ekstra fan almaya gerek var mı biliyor musunuz?
Ekstra fan almak gerekiyor. Tek fan ile geliyor diye biliyorum. En azından öne iki fan takılmalı.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı