6000 TL sistem önerisi

Bütçe
6000
rx5700 ile rx5700xt arasındaki fark tam olarak nedir youtubede baktım aralarında pek bi fps farkı yok 6-7fps farkı var sadece 5700xt yi almam dahamı saglıklı olur

bana ulaşırmısın reis nasıl mesaj atılıyor bulamadımda 1-2soru sorucam müsaitsen tabi
Eki Görüntüle 498914
şöyle yaptım nasıl alınırmı böyle
+
arkadaşlar 3600 yapıpı rami şimdilik 8gb almayı düşünüyorum fikirleriniz nedir
Buyurun hocam buradan sorabilirsiniz mesaj atma yeri yok burada. Varsada ben bilmiyorum. Hocam 8 GB RAM çeşitli oyunlarda sorun yapabilir sistem güzel olmuş.

Buyurun hocam buradan sorabilirsiniz mesaj atma yeri yok burada. Varsada ben bilmiyorum. Hocam 8 GB RAM çeşitli oyunlarda sorun yapabilir sistem güzel olmuş.
hocam ekran kartını sipariş ettim az önce işlemciyi 3600 yapıcam rami ve ssdyi incehesabın gaming gecesinden almayı düşünüyorum ucuza gelirse kasayıda 550w almaktan vazgeçtim 430tlye fsp hyper k 700 700w psu alıp+kasa almayı düşünüyorum psu sence nasıl rami 8gb şimdilık almak zorundayım ama 1-2aya bi 8 gb daha alıcam inşallah teşekkürler yorumun için

hocam ekran kartını sipariş ettim az önce işlemciyi 3600 yapıcam rami ve ssdyi incehesabın gaming gecesinden almayı düşünüyorum ucuza gelirse kasayıda 550w almaktan vazgeçtim 430tlye fsp hyper k 700 700w psu alıp+kasa almayı düşünüyorum psu sence nasıl rami 8gb şimdilık almak zorundayım ama 1-2aya bi 8 gb daha alıcam inşallah teşekkürler yorumun için
Hocam ileride RTX 2080 takmayacaksanız 550W yetecektir ben RTX 2070S yanında kullanıyorum. Hayırlı olsun.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı