6000 TL sistem toplama

Bütçe
6000

Awacsiz

Centipat
Daha fazla  
Selam, ben bir bilgisayar toplamak istiyorum lakin fazla bir bütçem yok. bulduğum birkaç parça var eğer toplanabilecek daha iyi bir sisteminiz var ise bunu benimle paylaşırsanız sevinirim. (CS:GO, Valorant gibi FPS oyunları arada da Forza gibi oyunlar oynayacağim.)

Bulduğum sistem bu:
Alabilirim lakin ben bunu cok begenmiyorum.

İşlemciyi R3 4100 yapın.
Ayrı olarak RX 550 4 GB alınabilir.
Anakartı A320 yapılıp arta kalan parayla bir 8 GB RAM daha alınabilir.
(Ayeıyetten böyle sistem için en az 400w PSU öneririm)

Selam, ben bir bilgisayar toplamak istiyorum lakin fazla bir bütçem yok. Bulduğum birkaç parça var eğer toplanabilecek daha iyi bir sisteminiz var ise bunu benimle paylaşırsanız sevinirim. ( CS:GO, Valorant gibi FPS oyunları arada da Forza gibi oyunlar oynayacağim.)

Bulduğum sistem bu:
Alabilirim lakin ben bunu cok begenmiyorum.

Her parçayı sıfır almak bütçenizi zorlar mesela ram ve kasayı 2.el de arayabilirsiniz. Bu sistem ile orta ayarlar da neredeyse tüm oyunları rahatça oynayabileceginiz düşünüyorum.

Bütçeni 10 bin civarına çıkarabilirsen alabileceğin performans aşırı derecede artar İtopya'da Rx6650'li yada Arc A750'li sistemler mevcut gayet memnun kalırsın.

İşlemciyi R3 4100 yapın.
Ayrı olarak RX 550 4 GB alınabilir.
Anakartı A320 yapılıp arta kalan parayla bir 8 GB RAM daha alınabilir.
(Ayeıyetten böyle sistem için en az 400w PSU öneririm)
R5 5600G'nin içindeki dahili GPU tek başına RX 550 kadar performans veriyor zaten.

Bütçeniz en fazla ne kadar çıkar?

R5 5600G'nin içindeki dahili GPU tek başına RX 550 kadar performans veriyor zaten.

Bütçe arttırılmayacağını düşündüğüm için ve RAM miktarının zayıflığı yüzünden ve dahili GPU'ya verilen yükün altından kalkamayacağı için 550 önerdim.

Son düzenleme:
Her parçayı sıfır almak bütçenizi zorlar mesela ram ve kasayı 2.el de arayabilirsiniz. Bu sistem ile orta ayarlar da neredeyse tüm oyunları rahatça oynayabileceginiz düşünüyorum.
Babam sorun cıkarıyor o konularda (kendi biliçsizliğinden dolandırıldı)

maalesef dahada çıkmaz maksimum 6500

Bütçeni 10 bin civarına çıkarabilirsen alabileceğin performans aşırı derecede artar İtopya'da RX6650'li ya da Arc A750'li sistemler mevcut gayet memnun kalırsın.

Hocam 10k olsa buraya düsük bütceli PC icin mi gelirim

Technopat Haberler

Geri
Yukarı