6000 TL Sistem Toplama

Semih Demir

Kilopat
Makaleler
7
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Yakın bir arkadaşımın 6.000 lira nakit bütçesi mevcut. Güzel bir oyun bilgisayarı toplamak istiyor. Sizler daha bilgili olduğunuz için danışmak istedim. En son çıkan parçalardan oluşan bir sistem istiyor. Ekran kartı olarak tercihimizi GTX 1060'dan yana yapabiliriz. 1080P oynayacak oyunları, GTX 1070'te darboğaz yapar diye biliyorum yanılmıyorsam.

6.000 TL mümkünse en son güncel toplama sistem tavsiyesi, ilave olarak ''1080P 144Hz 1ms'' monitör de alacak. Hepsini toplam 6.000 TL'ye alabilir mi? Cevaplarınızı bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam hiçbir parçadan kısmak istemedim. Ortaya 1080p katili bir makine çıktı. Bütçeyi çok zorlayacak olursa bütçeyi artırmasını tavsiye ederim.
@BERWAR hocam da bakabilir mi? Eksiğimi söyler.

Dosya Ekleri

• 6480.PNG
    44,3 KB · Görüntüleme: 151
Hocam hiçbir parçadan kısmak istemedim. Ortaya 1080p katili bir makine çıktı. Bütçeyi çok zorlayacak olursa bütçeyi artırmasını tavsiye ederim.
@BERWAR hocam da bakabilir mi? Eksiğimi söyler.
En iyisini siz bilirsiniz kardeşim güzel bir sisteme benziyor eksiklik varsa arkadaşlar yönlendirsin bizi. @BERWAR da müsait olunca bakacaktır eminim.

@Pantheon dostum etiketlememi istemiştin buyur bak. Arkadaş bir sistem önerisi yapmış, ideal mi sence?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…