6000 TL Sistem Toplama

Bunu da ilettim kendisine. Üçü arasından seçim yapıp alacak artık. Her iki sistem de iyi sorun yok. :)

En iyi marka hangisi 1080 ti'de acaba birde en iyi markanın linkini atar mısınız
Asus, Gigabyte, MSI, Zotac popüler markalar. Ben aldığım ekran kartımda tercihimi ASUS'tan yana yaptım.

Amacım oyun oynamak 7000 tl 1080ti bir sistem istiyorum yardım edebilir misiniz ?
Konu açın etiketleyin hemen geliyorum ayrıntılı açıklayacağım ordan.
Etiket için @ yazın sonra nickimi yazın aşağıda belirince tıklayın mavi olursa tamamdır.

Burada işlemci daha güçlü bu sistemi alabilirsiniz. SSD'yi değiştirebiliyorsanız SAMSUNG ile değiştirin derim. Bir de benim sistemde ekran kartı Nitro + Limited. Ama iki sistem de sizi bir sıkıntı çıkmazsa 1080p ölene kadar götürür.
Hocam Ryzen 7'ye neden B350 koydunuz?

Hocam Ryzen 7'ye neden B350 koydunuz?
B350 de fazlasıyla kaliteli ve O.C.+CF destekli anakartlar. X370'ten eksikleri USB-Sata portları ve SLI desteği. Onun dışında neredeyse aynılar diyebiliriz. R7 serisi de B350 ile tam performans çalışır. Intel'deki B150-250 serisi gibi fazlasıyla kırpılmış bir seri değil. Aksine, B350=Z270, X370=X99 denebilir Intel'deki karşılığında.
RX480-580 144Hz monitörü beslemeye yetmez. GTX 1070 çok daha iyi ve güçlü.

B350 de fazlasıyla kaliteli ve O.C.+CF destekli anakartlar. X370'ten eksikleri USB-Sata portları ve SLI desteği. Onun dışında neredeyse aynılar diyebiliriz. R7 serisi de B350 ile tam performans çalışır. Intel'deki B150-250 serisi gibi fazlasıyla kırpılmış bir seri değil. Aksine, B350=Z270, X370=X99 denebilir Intel'deki karşılığında.
RX480-580 144Hz monitörü beslemeye yetmez. GTX 1070 çok daha iyi ve güçlü.
Hocam yalnız R7'ye O.C. Yapıldığında B350 bunu taşıyamaz.
@Neko @Nazım Paşa

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı