6000 TL Sistem Toplama

Ellerinize sağlık. Arkadaşıma gönderdim o da beğendi, diğer sistem önerileri de oldukça güzel fakat sizin önerdiğiniz tam olmuş. İşlemciyi belki biraz daha iyisini alabilir ideal güzel bir sistem oldu.

Çok teşekkürler. @Onur_Korkmaz 'ın önerdiği sistem daha iyi. İkinizinde sistem önerisini arkadaşıma WhatsApp'tan yolladım, kendisi inceledi ve Onur Korkmaz'ın topladığı sistemi beğendi. Desteğiniz için sonsuz teşekkürler.

Ellerinize sağlık. Arkadaşıma gönderdim o da beğendi, diğer sistem önerileri de oldukça güzel fakat sizin önerdiğiniz tam olmuş. İşlemciyi belki biraz daha iyisini alabilir ideal güzel bir sistem oldu.

Çok teşekkürler. @20 Percent 'ın önerdiği sistem daha iyi. İkinizinde sistem önerisini arkadaşıma WhatsApp'tan yolladım, kendisi inceledi ve Onur Korkmaz'ın topladığı sistemi beğendi. Desteğiniz için sonsuz teşekkürler.
Evet o sistemi bende beğendim.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı