ASUS TUF B450M-PLUS GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 HDMI DVI mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF B450M-PLUS GAMING ITOPYA'da.
Yardimci olmaya calisiyorsunuz anladim ama bilmeyen bir insan sisteminizi alabilir forumda biraz daha dolasip kendinizi gelistirdikten sonra sistem onerin lutfen olmamis bu sistem 1050 Ti fiyat performans bir kart degil ölü yatirim.
5600 xt ilgili bende bir sistem toplamak istiyorum ama hataları beni biraz korkutuyor 5600 xt sapphire ve 1660s neredeyse aynı fiyat ama sapphirede önermiyorlar. 5600xt çok kafamı karıştırıyor ya çok.
En uygun fiyatlar ve taksit seçenekleri ile en performanslı sistemi kolayca toplayıp, hayalinizdeki bilgisayarı sipariş verebilirsiniz. Bilgisayar Toplama Sihirbazı
ASUS TUF B450M-PLUS GAMING 4400MHz(OC) DDR4 Soket AM4 RGB M.2 HDMI DVI mATX Anakart En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile TUF B450M-PLUS GAMING ITOPYA'da.
Dostum eğer bilgin yoksa lütfen rica ediyorum sistem önerme. Sonuçta para kolay kazanılmıyor hele ki bu zamanlarda çok daha zor kazanılıyor. Lütfen, rica ediyorum.