6000 TL Sistem Toplama

Bütçe
6000 tl
Şunlara bir bak işine yarayabilir?
Fiyat 5800 falan oluyor umarım yardımcı olmuşumdur.

1050 Ti mı nasıl yani 2018'de falan mıyız.

Hazır alınacaksa DA sistem veya P2XT alınabilir. Biz mi toplayalım, 1660Ti olsun falan demişsiniz ama benzer fiyata 5600XT var.
Kusura bakama seni de rahatsız ediyorum ama bir miktar daha elime geçti amacım 1 kere sistem toplamak ve bunu yıllarca kullanabilmek bu yüzden iyi bir sistem toplamak istiyorum o yüzden her gördüğüm sisteme atlamıyor araştırıyorum sizde bu işte bilgilisiniz galiba sizden ricam azcık daha yardımcı olmasınız şimdiden teşekkürler.
yaklaşık olarak 6500 tl ye ekran kartı , işlemci , ana kart , power , kasa ,8-8 16gb ram'e ihtiyacım var yani ssd'yi bu fiyatın içine koymadan hazır veya tek tek fark etmez bir sistem lazım. beni idare etmekten ziyade yeni çıkmış oyunları bile düzgün çalıştırmasını istiyorum. önerdiğiniz bilgisayar 5.700 tl sistemi güçlendirerek 6.500 tl civarına getirsen hangilerini güçlendirirdiniz acaba ?
Çok düşünmeyin 5600 liraya DA2'yi alın geçin derim her parçası kaliteli ve fiyati çok uygun o sisteme göre.
Malesef takıntılı birisiyim düşünmeden alabileceğimi sanmıyorum bu sistemi az daha pahalı yaparak 6.500 tl civarı bir sistem yapsak hangi parçaları güçlendirirdiniz acaba ?

5.700 tl sistemi güçlendirerek 6.500 tl civarına getirsen hangilerini güçlendirirdiniz acaba ?
O sistemdeki 5700XT sorunlu. Müsait olduğum zaman bir sistem toplamaya veya hazır sistem şeklinde atmaya çalışırım, birazdan yolculuk yapacağım, akşam müsait olabilirim ancak. Siz de mesajıma cevap yazın, bildirim gelme sorunu olmasın. :)

DA2'deki ekran kartları kronik sorunlu önermiyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı