6000 TL Sistem Toplama

Bütçe
6000 tl
6000 TL ile başladım her parçayı bulduğumda 200 üstüne koyayım iyisini alayım diye diye artık düzgün bir fiyat aralığı bile düşünemiyorum. En son karar kıldığım şey ise 1 kere topluyorum düzgün olsun şeklinde bunun için kaç tane video izledim artık bıktım yeter. Bir tane sistem topladım kendimce bilen kişi olarak sana danışmak istedim beğenmediğin şunun yerine şunu koy dediğin parça var ise değiştirip direkt olarak alacağım yıprandım artık. Pc Toplama Sihirbazı

Hocam maalesef bende aynı durumdaydım. Artık bir yerden başlamak gerek diye geçen hafta Adata XPG SX8100 512 GB M.2 SSD aldım dün de İncehesap cuma indirimi gecesinden 2 adet 3000 MHz RAM ve Sapphire Pulse RX 5600 XT ekran kartı aldım. Tam 3 aydır araştırıyordum ve artık sıkıldım. İkimizede söylüyorum bunu PC geldiği zaman ya bumuymuş bu kadar kafa patlattığım şey deyip üzüleceğiz emin olun. Bu kadar yormayın kendinizi.

6000 TL ile başladım her parçayı bulduğumda 200 üstüne koyayım iyisini alayım diye diye artık düzgün bir fiyat aralığı bile düşünemiyorum. En son karar kıldığım şey ise 1 kere topluyorum düzgün olsun şeklinde bunun için kaç tane video izledim artık bıktım yeter. Bir tane sistem topladım kendimce bilen kişi olarak sana danışmak istedim beğenmediğin şunun yerine şunu koy dediğin parça var ise değiştirip direkt olarak alacağım yıprandım artık. Pc Toplama Sihirbazı
Sistem güzel olmuş ama RAM avantajından fayadalanmak adına Z490 anakart almışsınız, bu mantıklı hareket.
Bunun yanında sistemde SSD yok.

AMD sistem düşünmüyor musunuz?

Sistem güzel olmuş ama RAM avantajından fayadalanmak adına Z490 anakart almışsınız, bu mantıklı hareket.
Bunun yanında sistemde SSD yok.

AMD sistem düşünmüyor musunuz?
Şimdiye kadar AMD kullandım ama iyisi olsun da hangisi olursa kafasındayım şu anda İntel'de olur yani. SSD 250 GB ve 500 GB önerir misin

Şimdiye kadar AMD kullandım ama iyisi olsun da hangisi olursa kafasındayım şu anda İntel'de olur yani. SSD 250 GB ve 500 GB önerir misin
Adata xpg 512 gb 3500/3000 m2 ssd aldım cuma günü incehesap indiriminden 600 liraya. Bekleyin cuma gününü yine düşer ssd her hafta düşüyor.

Adata xpg 512 gb 3500/3000 m2 ssd aldım cuma günü incehesap indiriminden 600 liraya. Bekleyin cuma gününü yine düşer ssd her hafta düşüyor.
Pek o konuda bilgim yok hakiki bir indirim mi yoksa fiyatla mı oynuyorlar ? iyi bir indirimse SSD yi ve PSU yu oradan almayı düşünüyorum
Hocam maalesef bende aynı durumdaydım. Artık bir yerden başlamak gerek diye geçen hafta Adata XPG SX8100 512 GB M.2 SSD aldım dün de İncehesap cuma indirimi gecesinden 2 adet 3000 MHz RAM ve Sapphire Pulse RX 5600 XT ekran kartı aldım. Tam 3 aydır araştırıyordum ve artık sıkıldım. İkimizede söylüyorum bunu PC geldiği zaman ya bumuymuş bu kadar kafa patlattığım şey deyip üzüleceğiz emin olun. Bu kadar yormayın kendinizi.
Bende yormamak istiyorum ama PC gelince de sorunlarla karşılaşmak istemiyorum . Siparişimi vereceğim , kargoyla gelecek , kuracağım bir daha da temizlik hariç bilgisayarla alakamın kalmamasını istiyorum.

Hocam aynı sistemi RX 5600 XT ile almayı planlıyorum. Sizce anakart (S2H) yeterli midir bu sistem için? Ne kadar rahat götürür?
Ryzen 5 3600 gibi bir işlemci için yeterli, 4000 serisinin de giriş-orta seviye işlemcilerine yetecektir tahminimce.
Daha iyisi olsun derseniz stok bekleyip ASRock B450M Pro4 tercih edebilirsiniz. Fiyatı indirimlerde 550 liralara kadar düşüyordu zamanında, B450M S2H de fiyatına göre oldukça iyi bir anakart zaten.

Pek o konuda bilgim yok hakiki bir indirim mi yoksa fiyatla mı oynuyorlar? İyi bir indirimse SSD'yi ve PSU'yu oradan almayı düşünüyorum

Bende yormamak istiyorum ama PC gelince de sorunlarla karşılaşmak istemiyorum. Siparişimi vereceğim, kargoyla gelecek, kuracağım bir daha da temizlik hariç bilgisayarla alakamın kalmamasını istiyorum.

Hocam ekran kartı 2500 liradan 2150 liraya düştü ki ben 2500 liraya (en ucuzu burası diye) İncehesap'tan Perşembe günü alacaktım 1 gün daha sabrettim. RAM'lerde 315 liradan 244 liraya düşmüştü. Bekleyin, pişman olmazsınız derim. Yinede siz bilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı