6000 TL Sistem Toplama

Bütçe
6000 tl
@FaLSe hayır sorun çıkarmaz.
SSD için HyperX Fury, Samsung Evo, Kingston A2000, Kingston A400 önerebilirim.

Kasa güç kaynağı ile geliyor, bütçe yükselirse ayrı ayrı da alınabilir.
Merhaba önerdiğiniz bilgisayarı toplamaya karar verdim ama hepsini ayrı ayrı sitelerden almak yerine itopya.com'dan almayı düşünüyorum kasayı toplayıp göndersinler diye. Önerdiğiniz kasa maalesef sitede bulunmuyor acaba bir göz atıp uygun bir kasa daha önerir misiniz?Bilgisayar Toplama Sihirbazı | ITOPYA
buradaki seçeneklerden

Size bir dost tavsiyesi markayı kötülemek için kesinlikle değil ama sakın İtopya'dan kasa toplatmayın. Gelir arızalı çıkar. Gelir kasa ayağı camı vs kırılmış olur. Sistemde herhangi bir parça aksak veya sıkıntılı olur. Kesinlikle müşteri hizmetlerine ulaşamadığınız gibi iade VA işlemide yapamazsınız. Bir kasa aldım vade farkı binmiş 400 TL haberim yok benim hatam dedim ve iade ettim kasayı. Müşteri hizmetlerinden geri göndermek için bir kod almam tam 10 gün sürdü. Kodu aldım gönderdim 10 gün ulaşmaya çalıştım en sonunda ulaştım bu seferde incelenecek dediler 10 günde öyle bekledim. Ondan sonra süresi geçmiş iade edemezsiniz dediler sanki süresinin geçmesi benim hatammış gibi (ürün elime geçmeden iade ettim toplam süre 1 gün bile değil). Şimdi tüketici hakem heyetine başvurdum dava açtım. Size bir arkadaş kardeş abi tavsiyesi 3 5 kuruş fazla verin temiz ve müşteriye değer veren bir satıcıdan alın.

Peki, müsait olduğum zaman toplu sistem önerisi de yapayım ama itopya yerine sinerji'den toplayacağım, olur mu?

Yorumun için teşekkürler. Her yerde reklamı var ve çoğu kişiye sponsor olduğu için güvenilir sanmıştım senin yorumundan sonra bazı kötü yorumlara baktım gerçekten de geri dönüşleri çok yavaşmış. Önerebileceğin bir site var mı ya da hiç şansa bırakmadan Vatan'dan falan mı alsam?
Peki, müsait olduğum zaman toplu sistem önerisi de yapayım ama itopya yerine sinerji'den toplayacağım, olur mu?
İtopya'nın sorunlu olduğunu gördüm sinerji sizce güvenilir mi ?
Vatan'dan bilgisayar topladım pahalı kaçıyor sence fiyatı uygun mu ?
AMD Ryzen™5 3600 Soket AM4 + Wraith Stealth 3.6GHz - 4.2GHz 32MB 65W 7nm İşlemci fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (1541 TL)
Gigabyte b450m anakart fiyatı, teknik özellikleri, modelleri. Gigabyte b450m kampanyalar ve uygun fiyat seçenekleriyle Vatan Bilgisayar'da. Satın al. (556 TL)
GSKILL 16GB (2x8GB) SniperX DDR4 3200Mhz CL16 1.35V Dual Kit Ram fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (686 TL )
MSI RADEON™ RX 5700 XT MECH OC 8GB GDDR6 256Bit DX12 AMD Radeon Ekran Kartı fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (4008 TL)( vatana göre sapphire uyumlu gözükmüyor ama ekran kartı karşılaştırması olarak daha iyi gibi bilemedim )
COOLER MASTER MASTERBOX MB520 Akrilik ÖN PANEL 3X120mm ARGB FANLI MidT ATX KASA - Vatan Bilgisayar (815 TL )
COOLER MASTER MWE 80PLUS 700W 2xEPS, AKTİF PFC 120MM FANLI GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da (654 TL)
Kusura bakma senide meşgul ediyorum ama cidden bilgisizim ve güzel bir şeyler olsun istiyorum.

Son düzenleme:

Rica ederim. Hocam tabii ki Vatan güvenilirdir ama Teknobiyotik, İncehesap, QP bilişim veya sinerji gibi yerlerden daha hesaplı toplama şansın var. Teknoloji birazda şans işi ama emin ol İtopya'ya göre yüzde 70 80 daha düşük ihtimal arızalı ürün gönderirler. Belki inanmayacaksın ama bir ara İtopya'nın ikinci el ürün sattığı bile konuşuluyordu ona rağmen bende hata yapıp aldım çok pişmanım. Diyeceğim o ki yukarıda belirttiğim siteler İtopya'ya göre 3 5 kuruş fazladır ama başın ağrımaz belli ki yeni alışveriş yapıyorsun İnternet'ten üzülmemen için söylüyorum hiç olmazsa attığım yerlerden birine ulaşmaya çalıştığında karşına doğru düzgün müşterisini önemseyen bir görevli çıkar insanlara tepeden bakan, 1 tane müşteri hizmetleri çalışanı koyup Türkiye’nin en iyisi benim diyen, telefonu çat diye suratına kapatan biri olmaz bilmem anlatabildimmi.

Vatan'dan bilgisayar topladım pahalı kaçıyor sence fiyatı uygun mu ?
8400 lira yapıyor, bütçe 6000 lira değil miydi?

Kendimle çelişmiş gibi olmak istemem ama bu sistemin kasasını Spec Delta, SSD'yi de 256 GB SX8200 Pro yapıp alabilirsiniz, imkan olduğunda da 1TB HDD eklenebilir.

8400 lira yapıyor, bütçe 6000 lira değil miydi?

Kendimle çelişmiş gibi olmak istemem ama bu sistemin kasasını Spec Delta, SSD'yi de 256 GB SX8200 Pro yapıp alabilirsiniz, imkan olduğunda da 1TB HDD eklenebilir.
6000 TL ile başladım her parçayı bulduğumda 200 üstüne koyayım iyisini alayım diye diye artık düzgün bir fiyat aralığı bile düşünemiyorum. En son karar kıldığım şey ise 1 kere topluyorum düzgün olsun şeklinde bunun için kaç tane video izledim artık bıktım yeter. Bir tane sistem topladım kendimce bilen kişi olarak sana danışmak istedim beğenmediğin şunun yerine şunu koy dediğin parça var ise değiştirip direkt olarak alacağım yıprandım artık. Pc Toplama Sihirbazı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…