Evet onun farkındayım ama telefonu aşırı kullanan biri değilim genellikle müzik dinlemek ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Günde maksimum 30 40 dk sosyal medyayla ilgileniyorum. Bu tarz bir kullanımda 6 7 saati çıkarması benim için yeterli.Bataryası çok iyi olmayacaktır İphone 8 in. Fakat bu fiyata alabileceğin en iyi telefon denebilir.
Günümzdeki telefonlara oranla batara kapasitesi düşük.
Fotoğraf ve video için zaten mükkemel bir telefon. Ayrıca o telefon hala güncelleme alıyor. Bence alınabilir ama bir kaç sene sonra üst modele geçmen gerekecek. Alttaki arkadaşın dediği gibi Redmi serisi de olabilir.Evet onun farkındayım ama telefonu aşırı kullanan biri değilim genellikle müzik dinlemek ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Günde maksimum 30 40 dk sosyal medyayla ilgileniyorum. Bu tarz bir kullanımda 6 7 saati çıkarması benim için yeterli.
Arkadaşım sorunsuz bir İphone XS aldı. Bence güvenilir. En azından kurumsal. İade sorunu yok.Bu arada iPhone 8 bazında degil her telefon icin konusuyorum yenilenmiş telefon olayına pek sıcak bakmıyorum çoğunda bataryasını bile değiştirmiyorlar Şikayetvar'a bakabilirsiniz.
Telefonculardan veya 2. el sitelerden elden görerek 2. el cihaz almanızı tavsiye ederim eger 2. el bir cihaz alma düşünceniz varsa.
Evet onun farkındayım ama telefonu aşırı kullanan biri değilim genellikle müzik dinlemek ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Günde maksimum 30 40 dk sosyal medyayla ilgileniyorum. Bu tarz bir kullanımda 6 7 saati çıkarması benim için yeterli.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.