6000 TL telefon Önerisi

Bütçe
6000

Spilner

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Bütçem 6000 TL civarında maksimum 6500 olabilir. Bu bütçede çok fazla sıfır telefona rastlayamadım şu an aklıma yatan EasyCep'ten 64 GB iPhone 8 almak. Önerilerinizi bekliyorum.

Bataryası çok iyi olmayacaktır İphone 8 in. Fakat bu fiyata alabileceğin en iyi telefon denebilir.

Günümzdeki telefonlara oranla batara kapasitesi düşük.
Evet onun farkındayım ama telefonu aşırı kullanan biri değilim genellikle müzik dinlemek ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Günde maksimum 30 40 dk sosyal medyayla ilgileniyorum. Bu tarz bir kullanımda 6 7 saati çıkarması benim için yeterli.

Sıfır olarak Redmi Note 10s olabilir 8/128 HB da 6800TL

Bir önceki telefonumdu 6 GB RAM'li modeli gündelik işler için gayet yeterliydi bataryası iyi gidiyor.

Evet onun farkındayım ama telefonu aşırı kullanan biri değilim genellikle müzik dinlemek ve fotoğraf çekmek için kullanıyorum. Günde maksimum 30 40 dk sosyal medyayla ilgileniyorum. Bu tarz bir kullanımda 6 7 saati çıkarması benim için yeterli.
Fotoğraf ve video için zaten mükkemel bir telefon. Ayrıca o telefon hala güncelleme alıyor. Bence alınabilir ama bir kaç sene sonra üst modele geçmen gerekecek. Alttaki arkadaşın dediği gibi Redmi serisi de olabilir.

Bu arada iPhone 8 bazında degil her telefon icin konusuyorum yenilenmiş telefon olayına pek sıcak bakmıyorum çoğunda bataryasını bile değiştirmiyorlar Şikayetvar'a bakabilirsiniz.

Telefonculardan veya 2. el sitelerden elden görerek 2. el cihaz almanızı tavsiye ederim eger 2. el bir cihaz alma düşünceniz varsa.

Bu arada iPhone 8 bazında degil her telefon icin konusuyorum yenilenmiş telefon olayına pek sıcak bakmıyorum çoğunda bataryasını bile değiştirmiyorlar Şikayetvar'a bakabilirsiniz.

Telefonculardan veya 2. el sitelerden elden görerek 2. el cihaz almanızı tavsiye ederim eger 2. el bir cihaz alma düşünceniz varsa.
Arkadaşım sorunsuz bir İphone XS aldı. Bence güvenilir. En azından kurumsal. İade sorunu yok.

iPhone modellerine bakabilirsiniz sağlam telefondur. Fazla oyun oynamıyorsanız gerçekten parasını hakeder (biraz saçma bir cümle oldu ). Fakat oyun hiç açamaz diye bir şey yok bu arada. macOS ve Windows gibi düşünün. Android ve iOS. App Store daha güvenilir Play Store'a göre. iOS'un virüs kapması gibi bir olay nadiren olur. Müzik dinleyecekseniz Spotify indirebilirsiniz, Apple Music vb. seçenekler var. Sosyal medya konusunda fazlasıyla işinizi görecektir. Ayrıca arayüz konusunda bir adım öndedir iOS. Kamera konusunda iyidir. Bu arada oyun oynayacaksanız A9 veya daha üstü bir işlemciye sahip iPhone almanız iyi olur. Çoğu kişi şarj ve batarya konusunda şikayetçi. Bu durum doğrudur. App Store'da her şey paralı diyenler vardı bir zamanlar. Bu bilgi yalandan ibaret. iPhone kullandım. Her şey paralı değil ama paralı uygulamalar vardır. iPhone telefonların eksilerinden artılarından bahsettim. Birazda Android'den bahsedeyim. Android maalesef arayüz konusunda pek mutlu etmeyecektir. Android işletim sistemi iOS kadar stabil çalışmaz çünkü iOS işlemciye bakar, Android ise RAM'e. Kasma donma yaşayacaksınız bu durumda. Ama Android işletim sisteminin uygulama desteği daha fazladır. APK Dosya formatını sadece Android'de açabilirsiniz. Müzik dinleyebilirsiniz iOS'da ki gibi. Sosyal medya'da takılma gibi şeylerde güzel yani. Daha saymadığım bir çok artı eksiler var. Yani bu dediklerime göre telefon baksanız iyi olur.

6500TL'ye yurt dışı kayıtlı OnePlus 9 alabilirsiniz fakat işlemcisi nedeniyle ısınma ve hızlı batarya tüketimi olacaktır. 6500TL'ye yurt dışı OnePlus 8T alabilirsiniz sizi uzun yıllar boyunca götürecektir. Bataryası günlük kullanım için uygun düzeyde. İşlemcisi sorunsuz ve kamerası da süper. OxygenOS ile zaten bug, kasma gibi sorunlar yaşamazsınız. Alabileceğiniz bu fiyat bandında en mantıklı telefon OnePlus 8T fakat bulabilirseniz bölgenizde aynı fiyata 8 Pro'yu kaçırmayın. Sıfır, uzun süre götürecek garantili cihaz 6000TL'ye maalesef yok.

O zaman dediğim gibi OnePlus 8T veya 8 Pro tam size göre. Kamerası çok iyi ve günlük kullanım için mükemmel bu iki telefon.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı