6000 TL telefon tavsiyesi

Hmm bu fiyata alınır mı? Ki hocam gerçekten eski olması beni korkutuyor biraz. Kadıncağız para veriyor en iyisini alsın istiyorum, ondan bu konuşma kusura bakmayın.

Hocam bence Redmi Note 8 almayın kuzenimde var öyle ağır işler falan da yapmadığı halde durduk yere donuyor ara ara kasmalar oluyor.
Dediğiniz gibi Infinix modeli daha iyi olabilir.
Bütçenin çıkma ihtimali varsa Samsung A14 ya da A15 alsanız daha iyi olur.

Hocam bence Redmi Note 8 almayın kuzenimde var öyle ağır işler falan da yapmadığı halde durduk yere donuyor ara ara kasmalar oluyor.
Dediğiniz gibi Infinix modeli daha iyi olabilir.
Bütçenin çıkma ihtimali varsa Samsung A14 ya da A15 alsanız daha iyi olur.
Hocam bütçe çıkarsa bende A14 ya da 15 alma taraftarıyım zaten. Ne olur ne olmaz diye (çıkmayabilir) 6000 tlye de telefon lazım.

Hocam çok seçenek var ne yapacağımı bilemiyorum. Bir taraftan Redmi Note 8E çok kötü diyenler var ama iyi diyenler de var. A21e idare eder deyip sallayanlarda var. Bilmiyorum gerçekten.

Yav babannene alıyorsun napcak kadın faceye girecek telefonla görüşcek sen en iyisi en uygun fiyatlıyı aldır bizim gibi kullanmaz kadın telefonu :D

Yav babannene alıyorsun napcak kadın faceye girecek telefonla görüşcek sen en iyisi en uygun fiyatlıyı aldır bizim gibi kullanmaz kadın telefonu :D
Doğru aslında hocam. Normal bir telefon aldırtıp geçeyim ne olucak ki ? Kasmadıkça sorun yok. Ben sadece en azindan para çıkabiliyorken iyi birşey alsın istemiştim ama bu fiyata düzgün birşey gerçekten yok galiba.

Buyrun hocam, klozete düşürüp afedersiniz pis sudan aldım umudumu hızlı yitirip temizletmedim içini 1 yıl boyunca o durumda kaldı. Sonra gideyim baktırayım dedim adam içine fırça çekti hala babam kullanıyor, toplam 4 yıl oldu diyebilirim gram sorun yaşatmıyor.
Yılların telefonu bu.

Doğru aslında hocam. Normal bir telefon aldırtıp geçeyim ne olacak ki? Kasmadıkça sorun yok. Ben sadece en azindan para çıkabiliyorken iyi bir şey alsın istemiştim ama bu fiyata düzgün bir şey gerçekten yok galiba.

Yok hocam maalesef aslında 180 dolara falan tekabül ediyor normal iyi bir şey olmaması sen fiyat performans al zaten 3-4 sene telefon cillop gibi çalışcak belki depolaması yüksek bir şey alabilirsin çok resim çekiyorsa babannen onu bir sor istersen ona göre hareket et.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı