6000 TL X99 Sistem Önerisi

Teşekkürler kardeşim. Evet beyler yardım bekliyorum. :D Ama dediğinde haklısın hem CL12 daha mantıklı gibi geldi. Neyse biraz bekleyeyim. Zaten vakit var daha görüşlerinizi bekliyorum.:)

SSD olarak Samsung 840 Evo 1 TB, Samsung 850 Pro 512 GB yada Samsung 850 Evo beklemeli miyim? Birde 850 serisinin çok farkı var mıdır? SSD'leri Amazon.com'dan almayı düşünüyorum. Samsung müşteri hizmetlerini aradığımda merkez ile görüşülüp garanti olarak kabul edilebilir denildi. Yani 850 Pro 10 yıl garanti kabul edilebilir diye söylediler. Tabi yine kesin konuşmadılar bana. Ama aradaki fiyat farkı için değer diye düşünüyorum. Neyse sonuç olarak hangisini neden almalıyım? 500 GB'dan aşağıya düşünmüyorum.

3D nand flash kullanıyor ve son nesil işlemci ve kontrolcü var 850 prolarda. Garanti kısmı sorun değilse al amazondan, vergi kargo dahil baya hesaplı oluyor vatandaki fiyata göre.

İki tane 256 alıp raid0 yap. Saniyede orralama 1GB okuma ve 1GB yazma hızı yetecektir sana.

Evo çıkış tarihi belli mi acaba kardeşim? Raid0 yaptığım zaman boot ederken illa raid ekranını gösteriyor ona gıcık oluyorum. Bilmiyorum her anakartta yapıyor mu? Benim Asus Maximus Vı Extreme'de yapıyordu. Bende eski haline geri çevirdim.

@4454 crucial mx100 512gb öneriyorum gold en son 599'a kadar indirdi internet stogu bitti ama bir kaç magazada gözüküyor bir arayıp bilgi alabilirsiniz bu fiyata mx100 büyük fırsat .

@4454 bu iops degerlerinde kullanımda arada fark hissetmen imkansız testlerdede neredeyse aynı sonuçları alıyorlar bu fiyata mlc nand 512gb ssd bulunamaz neyse biz önerdik tercih senin .

@4454 Samsung'un 3D NAND veya V-NAND olarak adlandırdığı bu çözümü transistörleri yanyana sıkıştırmak yerine silindir şeklinde dikey olarak istifleyerek daha küçük alanlarda daha büyük kapasitelere ulaşabiliyor. (alıntı)

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı