6000 TL Yayın İçin Sistem Toplama

Arkadaşım, Youtube adlı sitede bir çok RX 480 CFX vs GTX 1080 karşılaştırılması var. Ve bu karşılaştırma testleri ağır oyunları kapsayan bir test. Birçok oyunda RX 480 CFX'in GTX 1080 ile başa baş gittiğini ve CFX desteğinin birçok oyunda optimizasyonlu olduğunu görüyoruz. Ben burada %90 daha fazla performans alırız diye bir şey söylemedim. Sadece ''iyi optimizasyonlu oyunlarda'' o seviyeleri görebiliriz dedim, yazdığımı dikkatli okuyun. Ve CFX'in veya SLI'ın bittiği falan yok. Hatta bu teknolojilerin ilk çıktığı günden beri gitgide daha fazla kullanıcı tarafından kullanıldığını görmekteyiz. Lütfen araştırıp, ondan sonra bir tartışmaya girin derim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aman hocam tartışmaya gerek yok.

Q21.png

@Pantheon Hocam bu sisteme ne gibi değişiklikler yapabiliriz? Ön yargı olarak algılamayın fakat ben hala Gigabyte taraftarıyım. Ramler 2.133MHz gözüküyor onu değiştireyim mi?
Son olarak monitör önerir misiniz? 1080p 75Hz veya 144Hz. Daha fazlasına bütçem yok maalesef.

Aman hocam tartışmaya gerek yok.

Eki Görüntüle 233287
@Pantheon Hocam bu sisteme ne gibi değişiklikler yapabiliriz? Ön yargı olarak algılamayın fakat ben hala Gigabyte taraftarıyım. Ramler 2.133MHz gözüküyor onu değiştireyim mi?
Son olarak monitör önerir misiniz? 1080p 75Hz veya 144Hz. Daha fazlasına bütçem yok maalesef.

Bence kasayı NZXT S340 Elite alın. Monitör olarakta Asus'un Vg248 modelini öneririm. İsterseniz ramleri Corsair Vengeance LED 2x8 GB 3200mhz ile değiştirin, şık bir görüntüsü var.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı