O zaman monitörü elden çıkarayim hemen.Bir de bu Twitch de yayın açıcağım 16 Mbps 100 GB kota yeterli olur mu? Şehrin göbeğin de alt yapı yok sinir bozucu bir durum.Arkadaşım GTX 1080'i 1080p monitörde kullanma. Yazık edersin.
O zaman monitörü elden çıkarayim hemen.Bir de bu Twitch de yayın açıcağım 16 Mbps 100 GB kota yeterli olur mu? Şehrin göbeğin de alt yapı yok sinir bozucu bir durum.Arkadaşım GTX 1080'i 1080p monitörde kullanma. Yazık edersin.
Benim bildiğime göre upload hızının iyi olması gerek.O zaman monitörü elden çıkarayim hemen.Bir de bu Twitch de yayın açıcağım 16 Mbps 100 GB kota yeterli olur mu? Şehrin göbeğin de alt yapı yok sinir bozucu bir durum.
Sen den bir ricam daha olacak bu sistemi vatan bilgisayar dan toplarmısın. Orda göremiyorum daBenim bildiğime göre upload hızının iyi olması gerek.
Vatan dan olmaya bilir.Başka bir site den olur fakat toplayıp gönderiyorlarmı yoksa parça parçamı geliyor bu arada ekran kartı gtx 1070 yada 1080 karar kıldım bu ikisine göre 6000 TL geçmiyecek bir şey ayarlarsan sevinirim ilerde sadece ekran kartı değişmelik bir alt yapısı olursa güzel olur seni de yoruyorum kusura bakma beyefendi.@Silinen üye Vatan bazen kazık olabiliyor. Vatan'dan almanız şart mı?
Bana sorun çıkarmayan bir sistem olursa daha iyi olur.Ryzen kullanmak senin yararına olacaktır. Yayın, render gibi işlemciye yüklenen kullanımlarda Intel e göre çok üstün bir performans sunuyor.
Evet, AM4 platformunda bir kaç sorun olabilir ama daha çıkalı 1ay oldu. Yaza kalmaz hepsi düzeltilir, optimizasyonlar sağlanır.
Sent from my GM 5 Plus d using Technopat Sosyal mobile app
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.