6000 TL Yayın ve Oyun Amaçlı Sistem Önerisi

@Silinen üye Vatan bazen kazık olabiliyor. Vatan'dan almanız şart mı?
Vatan dan olmaya bilir.Başka bir site den olur fakat toplayıp gönderiyorlarmı yoksa parça parçamı geliyor bu arada ekran kartı gtx 1070 yada 1080 karar kıldım bu ikisine göre 6000 TL geçmiyecek bir şey ayarlarsan sevinirim ilerde sadece ekran kartı değişmelik bir alt yapısı olursa güzel olur seni de yoruyorum kusura bakma beyefendi.

Ryzen kullanmak senin yararına olacaktır. Yayın, render gibi işlemciye yüklenen kullanımlarda Intel e göre çok üstün bir performans sunuyor.

Evet, AM4 platformunda bir kaç sorun olabilir ama daha çıkalı 1ay oldu. Yaza kalmaz hepsi düzeltilir, optimizasyonlar sağlanır.

Sent from my GM 5 Plus d using Technopat Sosyal mobile app

Ryzen kullanmak senin yararına olacaktır. Yayın, render gibi işlemciye yüklenen kullanımlarda Intel e göre çok üstün bir performans sunuyor.

Evet, AM4 platformunda bir kaç sorun olabilir ama daha çıkalı 1ay oldu. Yaza kalmaz hepsi düzeltilir, optimizasyonlar sağlanır.

Sent from my GM 5 Plus d using Technopat Sosyal mobile app
Bana sorun çıkarmayan bir sistem olursa daha iyi olur.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı