6000 TL'ye ghostingsiz 2K 144Hz monitor önerisi

Bütçe
6000 TL

Mamacita

Kilopat
Zowie XL 2546 modelini aldım 2 hafta önce ama hiçbir yararını görmedim 240Hz'nin ve masaüstünde farenin gölgesi takip ediyor ayarlarlık sorun yok. Ghosting testi bile yaparken hata veriyor sanırım yazılımsal bir sorunu var. İade edeceğim ve 2K monitor alacağım FreeSync ghostingsiz 6 bine kadar 144 Hz 2K önerileriniz nelerdir? FPS oyunları oynuyorum genel olarak.

Son düzenleyen: Moderatör:
Gsync hocam bu freesync lazım

GtG1 ms değil hocam bunda ghostingi nasıl OverDrive yapınca ya da başka ayarla tepki süresini azaltınca.

Son düzenleme:
Zowie XL 2546 modelini aldım 2 hafta önce ama hiçbir yararını görmedim 240Hz'nin ve masaüstünde farenin gölgesi takip ediyor ayarlarlık sorun yok. Ghosting testi bile yaparken hata veriyor sanırım yazılımsal bir sorunu var. İade edeceğim ve 2K monitor alacağım FreeSync ghostingsiz 6 bine kadar 144 Hz 2K önerileriniz nelerdir? FPS oyunları oynuyorum genel olarak.

ViewSonic'e de bir göz atmanızı öneririm bütçenize uygun herhangi bir model

ViewSonic'e de bir göz atmanızı öneririm bütçenize uygun herhangi bir model.

Hocam o kadar çok seçenek var ki o yüzden işin içinden çıkılmıyor. Ghostingi olmaması lazım 200 TL farkla bir sürü modeller var hangi birini araştırıcan hangisi daha iyi anlayacağın zor iş vallahi :D o yüzden deneyip kullanıp öneride bulursanız daha çok yardımcı olmuş olursunuz.

Hocam o kadar çok seçenek var ki o yüzden işin içinden çıkılmıyor. Ghostingi olmaması lazım 200 TL farkla bir sürü modeller var hangi birini araştırıcan hangisi daha iyi anlayacağın zor iş vallahi :D o yüzden deneyip kullanıp öneride bulursanız daha çok yardımcı olmuş olursunuz.
Bende 144hz 1080p var Gayet memnunum 2700TL ye sıfır aldım çok memnunum.

2K 144 Hz lazım 1080p Zowie 240 Hz var zaten iade edeceğim 2K alacağım. var mı kimsenin önerisi 144 hz ghosting sorunu olmayan bir 2 k monitör.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı