Çözüldü R9 5900HX RX 6600M sistemle Windows 11'de Dosya Gezgini çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Cebo26

Decapat
Daha fazla  
RAM
32 GB DDR4
Ekran kartı
Radeon 6600M
İşlemci
Ryzen 9 5900HX
Herkese merhaba, Windows 11'de Dosya Gezgini'yle ilgili sorun yaşıyorum. Sanırım sürekli çöküyor. İnternette ve forumda bulduğum çözümleri denedim, işe yaramadı, sadece format atmadım. Bilgisayarda formattan önce mutlaka yedeklemem gereken dosyalar var. Dosyaları aldıktan sonra format atabilirim. Gezgini açmaya çalışınca ekran tamamen gidiyor, 2 sn sonra görev çubuğu geri geliyor ama açılmıyor (ekte göründüğü gibi). Sorun düzelmezse bile dosyaları nasıl alabilirim, yardım eder misiniz?

Dosya Ekleri

• IMG_20251126_210243.jpg
    IMG_20251126_210243.jpg
    19,6 KB · Görüntüleme: 5
Çözüm
İhlal bulunamadı dedi yeniden başlattım hala aynı sanırım formattan başka çare yok :(
Maalesef öyle gözüküyor, Güvenli moddan Önemli bulduğunuz dosyalarınız herhangi bir disk veya USBye aktarıp temiz bir kurulum yapabilirsiniz.
Merhaba öncelikle, sorununuz ne zaman ve neden sonra başladı?

Doğrusu bir anda fark ettim diyebilirim. Birkaç gün önce ses sürücüsüyle ilgili bir sıkıntı yaşadım, driverı kaldırıp yeniden kurunca çözüldü. Bir ilgisi var mı bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güvenli modda da durum aynı erişemiyorum.
Eğer verdiğim adımlarda sorununuzu çözmediyse daha ciddi olduğu anlamına gelir. ancak bir başka cihazdan Hiber's Boot CD gibi bir PE Kurtarma ortamı yazdırıp boot edin oradan SSDnize erişip önemli verilerinize ulaşabilir kopyalabilirsiniz eğer disk'i şifrelemediyseniz. Bundan sonra Temiz bir Kurulum yapmak en doğru adım olacaktır.

CTRL-alt-delete menüsünden görev yönetisini aça tıklayıp çalıştır yerinden yönetici olarak aç tikini işaretleyip cmd.exe yazın, önünüze gelem prompt ekranına Bu Rehberdeki adımları uygulayın ardından recovery menüsünden açabilirseniz sfc /scannow komutunu çalıştırın, ve bize sonuçları bildirin.

Rehberdeki komutun ardından durum bu diğer komutu girmeli miyim?

Dosya Ekleri

• IMG_20251126_212802.jpg
    IMG_20251126_212802.jpg
    91,1 KB · Görüntüleme: 4
Bu hatanın oluşmasının temel nedeni komutu doğru yazmamanızdan kaynaklanmaktadır. Bu sorunun ortaya çıkmasının diğer bir yaygın nedeni, kullanıcının DISM komutunu normal bir komut istemi penceresinde çalıştırmaya çalışmasıdır.

Özür dilerim benim hatam yanlış girmişim sabahtan beri uğraştığım için beynim yandı. 😅

Dosya Ekleri

• IMG_20251126_213512.jpg
    IMG_20251126_213512.jpg
    96,2 KB · Görüntüleme: 3
Özür dilerim benim hatam yanlış girmişim sabahtan beri uğraştığım için beynim yandı. 😅
Sorun değil, sonraki adımları uygulayıp sonucu belirtin eğer devam ederse.. Herhangi bir kurtarma ortamından verilerinizi aktarın veya Güvenli Moddan bir USB'ye aktarın sonra Temiz bir Windows kurulumu yapmanız en temiz karar olur.

Sorun değil, sonraki adımları uygulayıp sonucu belirtin eğer devam ederse. Herhangi bir kurtarma ortamından verilerinizi aktarın veya güvenli moddan bir USB'ye aktarın sonra temiz bir Windows kurulumu yapmanız en temiz karar olur.

İhlal bulunamadı dedi yeniden başlattım hala aynı sanırım formattan başka çare yok :(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı