6000 TL'ye kadar sıfır veya 2. el olarak 2K IPS monitör önerisi

Bütçe
5000-6000

baris7o

Decapat
Daha fazla  
Xbox Series X oyun konsolum var ve bu cihazı televizyonla kullanmaktansa odamda 144hz IPS 2k çözünürlükte kaliteli bi monitör arıyorum. indirimde varsa ya da bildiğiniz bu fiyat bandında monitör biliyorsanız yardımcı olursanız sevinirim. İlla sıfır olmasına gerek yok ikinci el de okey.

Bu model vadettiği gibi 1ms gecikme değerlerini veriyor mu bilginiz var mı? FPS oyunları için merak ettim.
Hiçbir ürün (oledler hariç) bu kadar düşük gecikme veremez eğer sadece rekabetçi oynuyorsanız bu model mantıklı olmaz ama hem görüntü kalitesi hem de ortalama bir hız olsun derseniz güzel ürün.

5ms civarı gecikmesi var.

Bu değer iyi mi peki? Yani profesyonel bir oyuncu gibi değil de örnek veriyorum Valorant da immortal CS FACEIT yüksek ranklarda oynayan birisi için? Şu yüzden soruyorum bu modeli tercih ettim ben de 6700XT ekran kartım var FPS oynuyorum ama çok da fazla değil ama oynadığım taktirde de beni üzmeyecek oyunda tutabilmesini isterim.

Bu değer iyi mi peki? Yani profesyonel bir oyuncu gibi değil de örnek veriyorum Valorant da immortal CS FACEIT yüksek ranklarda oynayan birisi için? Şu yüzden soruyorum bu modeli tercih ettim ben de 6700XT ekran kartım var FPS oynuyorum ama çok da fazla değil ama oynadığım taktirde de beni üzmeyecek oyunda tutabilmesini isterim.
IPS ortalaması 5-7ms civarı. Yani ortalama diyebiliriz. IPS panel de 3-4ms hızlı, 8-10ms yavaş kabul edilir.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı