6000 TL'ye mikrofonlu kulaklık önerisi

admrc61

Megapat
Makaleler
3
Selamlar,

Bilgisayarım için 6000 TL fiyat bandında kulaklık önerisi rica edeceğim. Genellikle FPS oyunlarında ve oyun içi arkadaş konuşmalarında kullanacağım. Uzun saatler bilgisayarda vakit geçirdiğim için aşağıdaki detaylar önerilerinizde önemli etken olacaktır.

• Mikrofon performansı iyi
  • Kumaş pedler
  • Ağrı yapmaması
  • Kablosuz olması

Şu an için SteelSeries Arctis Nova 5 düşünüyorum fakat çok bildiğim sektör değil bu sebeple önerilerinize açığım.

Nova 5 kullanmadım ancak 2-3 yıldır Nova 7 kullanıyorum. Sonar uygulaması dışında her şeyinden çok memnunum. Tavsiye ederim.

Kablosuz gücü 3 oda yanda bile çekiyor ama zayıflıyor tabi. Kulaklık şarjı uzun süre gidiyor ve hızlı şarj oluyor. Aynı anda hem bilgisayara hem telefona bağlayabiliyorum. Çok nadir kullandığım bir özellik ama ihtiyaca göre değeri artabilir. Kulaklık işte, bundan daha fazla bir beklentim yok. Mikrofonu ise çok övemiyorum ama gayet kabul edilebilir.

Kablosuz gücü 3 oda yanda bile çekiyor ama zayıflıyor tabii. Kulaklık şarjı uzun süre gidiyor ve hızlı şarj oluyor. Aynı anda hem bilgisayara hem telefona bağlayabiliyorum. Çok nadir kullandığım bir özellik ama ihtiyaca göre değeri artabilir. Kulaklık işte, bundan daha fazla bir beklentim yok. Mikrofonu ise çok övemiyorum ama gayet kabul edilebilir.

Teşekkür ederim yanıtınız için, peki uygulamada hazır müzik ve oyunu kullansak yeterli mi ses ayarları.

İlk aldığım dönemde Sonar üzerinden her oyuna farklı ayar falan yapıyordum ekolayzırla da, uygulamayı sildim uzun süredir kullanmıyorum. Çıplak hali ile işimi görüyor.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı