Merhaba, çok fazla klavye markası var ve çeşit çeşit Switch seçenekleri var. İçlerinde kayboldum. Klavyemin optik mi ya da mekanik mi olması gerektiğine karar veremedim.
Razer DeathAdder V3 fare kullanıyorum ve klavyeyi de Razer almak istemiştim ancak Huntsman V3 Pro Türkiye'de yokmuş.
Huntsman V2 analog baktım onun da Türkçe tuş dizilimi yokmuş.
Sonra Black Widow V3 Pro yellow Switch baktım ancak fiyatına ve yorumlarına bakınca kararsız kaldım.
Analog ile mekanik klavye arasında nasıl bir fark var? Hangisini tercih etmeliyim?
Soldaki CTRL tuşunun biraz büyük olmasını istiyorum.
Klavyeden tuş kombinasyonları ile kombo yapılan tarzda oyunlar oynuyorum. Tuş vuruşları çok önemli. Razer markasından önereceğiniz bir klavye var ise önceliğim Razer markası olur.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
Asus Rog Strix Scope Rx nasıl? Önerir misiniz?
Razer DeathAdder V3 fare kullanıyorum ve klavyeyi de Razer almak istemiştim ancak Huntsman V3 Pro Türkiye'de yokmuş.
Huntsman V2 analog baktım onun da Türkçe tuş dizilimi yokmuş.
Analog ile mekanik klavye arasında nasıl bir fark var? Hangisini tercih etmeliyim?
Soldaki CTRL tuşunun biraz büyük olmasını istiyorum.
Klavyeden tuş kombinasyonları ile kombo yapılan tarzda oyunlar oynuyorum. Tuş vuruşları çok önemli. Razer markasından önereceğiniz bir klavye var ise önceliğim Razer markası olur.
Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Teşekkürler.
Asus Rog Strix Scope Rx nasıl? Önerir misiniz?
Son düzenleme: