6000 TL'ye Program ve Oyun İçin Laptop mu Yoksa Masaüstü mü?

Oyun ve eğitim bir arada olmaz :) Laptopla 3 yıl bilfiil oyun oynadım vakti zamanında 1366x768 çözünürlükle oyun oynadığımı sandım bir zamanlar ama şimdi 24 inch monitörüm ve sağlam masa üstü sistemimle coştum coşturdum. Bana sorarsan eğitim sırasında yok stres atıcam yok canım sıkılıyor bazen, arada sırada girerim diyeceksin ama bence kendini kandırırsın. Ailen 5000 tl üzerine 1000 tl daha verecek kapasiteye sahip olduğuna göre ekonomik refah konusunda sıkıntınız yok. He şimdi ben de sen gibi üni yıllarında çok oyun oynadım ve bazı şeyleri ihmal ettim ve istediğim meslek grubumla alakam yok sevdiğim bir işte değilim açıkçası. Bu nedenle iyi düşün derim laptop al sadece derslerine yoğunlaş, şimdi stres altında kal ki ileride rahat edersin. Ayrıca okulun stresini 10 ile katlasalar yine eğitim derim ve asla pcye ihtiyaç dışında yaklaşmam. Belki sen aşırı bağımlı değilsindir oyun açısından ben gibi ama sağ elinin alt kısmı nasır olup, multi oyunlar seviyorsan çok dikkatli kadar almalısın haberin olsun.
 
Dediğin gibi 2 sene sonra üniversiteye gideceksin, masaüstü bilgisayar senin için eziyetten başka birşey değil. Kısasa kısas fiyatta masaüstü daha performanslıdır fakat zorluk çıkarır.
 
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı