Masaüstü mü yoksa laptop mu?

Eğer okula, sağa sola taşımak zorundaysan laptop. Böyle bir ihtiyacın yoksa tartışmasız masaüstü.

rtx açarsa o kart gg olur
Kanka sallama istersen rtx acıp ayar kısıp kullanabilir bende 6800 var ultrada rtx açıyorumm hiç birşey olmuyor

Kanka sallama istersen rtx acıp ayar kısıp kullanabilir bende 6800 var ultrada rtx açıyorumm hiç birşey olmuyor

rtx açarsa o kart gg olur ayrıyetten dlss 3 içinden geçer
Rtx ve dlss aynı şeymı zannediyorsun sen ikiside farklı şey???

rtx açarsa o kart gg olur ayrıyetten dlss 3 içinden geçer
Ve fsr 3.0 geçiyor dlssi fps olarak geçiyor kanka görüntü olarak bozsa bile en azından fpste geçiyor zaten 6700 Xt ve 6800 alan adam fsr kullanmaz o kartlar manyak gibi güçlü 6800 dedigin 4060 4070 gücünde bi kart 6700 Xt de 3070Ti gücünde ama 4060 dan daha güçlü

al sana örnek
kart 70 derece hem fpste daha düşük

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (119).png
    Ekran Görüntüsü (119).png
    1,6 MB · Görüntüleme: 32
Abicim bu tamamen ihtiyaç odaklı bir şey mesela benim 30K bütçem vardı ama cihaz gezecek sürekli masaüstü imkansızdı benim için o yüzden laptop aldım. Aslında o fiyata çok daha iyi bir sistem dizerdim ama işimi görmedikten sonra bir anlamı kalmazdı. İhtiyaçlarını göz önüne alarak karar vereceksin. Eğer performans olarak soruyorsan tabii ki de mobil bir parçanın masaüstü için üretilen kadar performans vermesi imkansız yani.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı