6000 Tl'ye RTX 2060S veya RX 5700 Sistem Toplama

Bütçe
5500-6000
Hocam monitörüm yok henüz. Dolayısıyla oyunda indirmedim. Fakat oyununa göre değişir ama %5-10 arası yapar diye bilerek aldım. 144hz fps sabitlemeyi düşünüyorum monitör gelince. Kasımda 2060 oc alacaktım. 2750 tl ye gaming 2060s görünce dayanamadım :)
Bende RX590 ekran kartımı elden çıkardım. AMD GPU'larına tövbe etmiş bulunmaktayım. Coil Whine yapmayacak sessiz çalışacak bi 2060 Super modeline ihtiyacım var. Bilgi kirliliği çok fazla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Bende RX590 ekran kartımı elden çıkardım. AMD GPU'larına tövbe etmiş bulunmaktayım. Coil Whine yapmayacak sessiz çalışacak bi 2060 Super modeline ihtiyacım var. Bilgi kirliliği çok fazla ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.

Stress testleri yaptım. Kart çok iyi. İmzadaki sistem hepsi stok fan yani extra yok kasada. 15 dakikalık testte max. 65 derece. Furmark ve Aidai64 denemeleri bunlar. Kart 60 altı fan açmıyor yüke göre. Öneririm gaming serisini. Fakat coil whine olursa değişim yaparsın zaten.

Stress testleri yaptım. Kart çok iyi. İmzadaki sistem hepsi stok fan yani extra yok kasada. 15 dakikalık testte max. 65 derece. Furmark ve Aidai64 denemeleri bunlar. Kart 60 altı fan açmıyor yüke göre. Öneririm gaming serisini. Fakat coil whine olursa değişim yaparsın zaten.
Coil Whine durumu performansı etkilemediği için garanti kapsamından çıkarttı maalesef firmalar.

Benim aldığım satıcıda bir tane çıkmış değişim vs. Konuşuluyordu. Bu durum ne zamandır böyle bilmiyorum. Vatanda gece indirimi vardı evga 2060s fena gözükmüyordu. 3030tl sepette de %5 vardı sanırım.
Evga'nın 2 modeli var. Sizin bahsettiğiniz modeli çok önermiyorlar. Diğer modeli 3380 TL idi. Evga için bir iki kullanıcıdan teyit alabilsem sipariş geçicem.

Evga'nın 2 modeli var. Sizin bahsettiğiniz modeli çok önermiyorlar. Diğer modeli 3380 TL idi. Evga için bir iki kullanıcıdan teyit alabilsem sipariş geçicem.

Doğrudur. Bir bakın yılbaşı zamanı indirimde nerede denk gelirse alırsınız. Ben 11.11 de n11'den dizmiştim. 3.3K civarında markayı unuttum ama 2070'te vardı sanırım bir göz at istersen.

Doğrudur. Bir bakın yılbaşı zamanı indirimde nerede denk gelirse alırsınız. Ben 11.11 de n11'den dizmiştim. 3.3K civarında markayı unuttum ama 2070'te vardı sanırım bir göz at istersen.
Şu an Vatan Bilgisayar'da bir indirim mevcut fakat beni tatmin edici düzeyde değil. Yılbaşı indirimlerini bekleyeceğim önerileriniz için teşekkürler.

Şu kasada psu yerinde 600w yazmakta. Bunun anlamı içinde güç kaynağı olduğu ve benim ayrıyeten güç kaynağına para vermemem demek mi ? Yoksa maksimum desteklediği güç kaynağının bilgisi mi orası
Bir sınır yok hocam o kasanın içine dahil olan PSU. Eğer sizde zaten varsa sadece kasa modellerine yönelin veya eski falandır PSU yenilemek istersiniz o da olabilir ama içinde PSU var o kasanın. Sadece kasasını alırsanızda ister 1000W koyun ister 10000W sınır yok :D

Dünkü indirimlerden asus 2060s ile ryzen 3600 aldım. Hangi kasa ve psu yu önerirsiniz ? Kasa olarak dark guardian düşünüyordum iyi midir sizce ?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı