6000 Tl'ye RTX 2060S veya RX 5700 Sistem Toplama

Bütçe
5500-6000
5700xt almaktan vazgeçtim, yazılımsal olarak çok fazla sorunu varmış. 10 fps az alayım ama bin bir türlü sorun ve fazladan 10-15 derece ısıyla uğraşmiyim kafasındayım

Tamam da aralarında ne kadar dolar bazında fark var biliyor musun?
Gigabyte almanı önermem tabiri çok bomboş bir tabir.
Önermem çünkü bahsi geçen kartı yeterince iyi soğutamıyor. Başka modellerdeki performansını bilmiyorum. Bu arada Gigabyte fanı da ilk defa görüyorum.

Önermem çünkü bahsi geçen kartı yeterince iyi soğutamıyor. Başka modellerdeki performansını bilmiyorum. Bu arada Gigabyte fanı da ilk defa görüyorum.
İlk defa görmüyorsun çünkü giga Gigabyte fanı değilim. Fanboy hiç değilim.
Attığın boş iddianın altını doldurmanı istedim.

Bu fiyatlar yüksek kardeşim. İmzadaki sistemi 5.5K bütçe ile dizdim. 6 Taksit çektim ürünleri vade farksız. Bütçeniz doğrultusunda aşağı yukarı fiyatları takip ederseniz bilgi sahibi olursunuz. Bileşenlerinizi netleştirin ve bunlara alternatif ekleyin indirimlerle takip edin. Mesela yukarıda 650w corsair psu ile corsair spec delta 1K gibi bir rakama hitap ediyor. Bunun yerine 650w mb511 rgb alınabilir daha aşağı fiyatlara. Ben 550w spec deltayı 601 TL'ye almıştım. Fakat vatan indriminde 560 TL gibi rakamlara düşmüştü. Velev ki r5 2600 ve 2060s 550w tam yükte gayet yetiyor. O konuda da için rahat olsun.

Bu fiyatlar yüksek kardeşim. İmzadaki sistemi 5.5K bütçe ile dizdim. 6 Taksit çektim ürünleri vade farksız. Bütçeniz doğrultusunda aşağı yukarı fiyatları takip ederseniz bilgi sahibi olursunuz. Bileşenlerinizi netleştirin ve bunlara alternatif ekleyin indirimlerle takip edin. Mesela yukarıda 650w corsair psu ile corsair spec delta 1K gibi bir rakama hitap ediyor. Bunun yerine 650w mb511 rgb alınabilir daha aşağı fiyatlara. Ben 550w spec deltayı 601 TL'ye almıştım. Fakat vatan indriminde 560 TL gibi rakamlara düşmüştü. Velev ki r5 2600 ve 2060s 550w tam yükte gayet yetiyor. O konuda da için rahat olsun.
Hocam konu dışı olacak mazur görün. Ryzen 5 2600 RTX 2060 Super ile birlikte darboğaz yapıyor mu 1080P oyunlarda?

Hocam konu dışı olacak mazur görün. Ryzen 5 2600 RTX 2060 Super ile birlikte darboğaz yapıyor mu 1080P oyunlarda?

Hocam monitörüm yok henüz. Dolayısıyla oyunda indirmedim. Fakat oyununa göre değişir ama %5-10 arası yapar diye bilerek aldım. 144hz fps sabitlemeyi düşünüyorum monitör gelince. Kasımda 2060 oc alacaktım. 2750 tl ye gaming 2060s görünce dayanamadım :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı