Twitch yayını yapacaksan sistemden ziyade internete para dökmen lazım. Yani gtx 760 + 5 mb upload hızı olan ve çok para kazanan kişiler va
Internetim zaten kuvvetli 100mbps o yüzden 1080p min 60 fps almam lazım yoksa sürekli sıkıntı oluyor.Twitch yayını yapacaksan sistemden ziyade internete para dökmen lazım. Yani gtx 760 + 5 mb upload hızı olan ve çok para kazanan kişiler va
Şaka gibisin 6000tl bütçesi olan gtx 970 almamalı onun yerine R9 295x2 alınmalı.Bak Arkadaşım 6.000 TL Bütçen Varsa İntel i7 İşlemcin Olacak Sana Orada AMD Sistem Önermişler. Benim Sana Tavsiyem...
Kasayı Seçme Nedemin Gayet Şık Görünüşü.
Bu Sistemin Gayet Hızlı Olması İçin 480 GB SSD Aldım. 'Oyun ve Yazılımda İşine Yarar'
Ekran Kartı GTX 970 Seçtim 980 İse Bütçeyi Aşıyor.
İşlemciye Birşey Demeye Gerek Yok 4790K
Anakart 3300 Mhz'ye Kadar O.C Yapılabiliyor Bu Yüzden Seçtim.
Bu Fiyata Bilgisayarın RAM'i 16 GB Olmalıdır.
2 TB Hard Disk ve Cool Master 1000 W Güç Kaynağı..
Hiç Kullanılmasa Bile 1 Tane DWD Yazıcı Olsun Dedim.
Eki Görüntüle 70611
100mbps indirme hızınız (Sandığınız değer) ve asla indirme hızınız 100mbps olamaz. Benim bahsettiğim upload hızı ve büyük ihtimal çok düşüktür (hatta kesinlikle)Internetim zaten kuvvetli 100mbps o yüzden 1080p min 60 fps almam lazım yoksa sürekli sıkıntı oluyor
Nerden biliyorsunuz?Sistem hayali.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.