6000TL i7 6700K Sistem

Murcocel

Hectopat
Daha fazla  
Beyler sistemde ne eksik veya ne fazla yanlış veya uyuşmıyan parçalar var mı ?

anan.JPG
ken.JPG

Birinci sistemdeki Zalman kasanın içinde güç kaynağı yok, harici bir güç kaynağı alman lazım. Everest kasalara bulaşma. Öte yandan sistemlerin gayet iyi. Ek olarak parçalardan kısarak çok daha üst model bir ekran kartı da alabilirsin. Örneğin Fury, Fury X ve GTX 980 Tİ gibi kartlar da alınabilir.

Alacağınız K serisi işlemcinin soğutucusu eksik. İşlemciye overclock yapacaksanız sıvı soğutucu almayı unutmayın. Overclock yapmayacaksanız zaten K serisi bir işlemciye ihtiyacınız yok. Daha düşük bir model alın.

Bu konularda bilginiz az ise 6000TL'ye sistem tavsiyeleri alın. Sisteminizi ne amaçla kullanacaksınız? Overclock yapmayı düşünür müsünüz? Bunları belirtirseniz güzel tabsiyeler ortaya çıkar. Kafanıza yatanı alırsınız.

Merhaba.:) Eğer sistemi sadece oyun oynamak için topluyorsanız, i7 6700K yerine i5 6600K tercih edebilirsiniz. Bunun dışında, Skylake işlemcilerden stok soğutucu çıkmadığından, overclock yapıp yapmayacağınıza göre bir soğutucu seçmelisiniz.
İlk topladığınız sistem, benim de 2 gün sonra toplatacağım sisteme çok benziyor. Birçok arkadaşımız bana da, R9 390 yerine, sistemdeki diğer bileşenlerden kısarak GTX 980TI almamı önermişti. Benim de bütçem sizin ki gibi 6000 TL civarında olduğu için, ben R9 390'lı daha dengeli bir sistem toplamayı düşünüyorum. Zaten bazı arkadaşlar da GTX 980TI ile bu bütçeyle bir sistem toplanırsa, alınacak monitör üst düzey olmayacağı için bu karttan istenen performansın zaten alınamayacağını söylüyorlar. Belirteyim dedim. Karar sizin kararınız, iyi günlerde kullanın.(y)

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı