6000TL Monitör Dahil Sistem Önerisi

OnurKaraer

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba yarin alacağim bilgisayarim için boyle bir sistem yaptim. Yarin almak durumundayim. Acil onerilerinizi bekliyorum. Monitorum Asus VG248QE DP 24 1ms Hdmi 1920x1080

Uygun bir sistem midir? Uyumsuzluk yaratacak parçalar var midir?
NOT: Kişisel tecrübelerimden oturu AMD ürünlerini almiyorum.

Koymuş olduğun GTX 1060 Gaming X modeli biraz fazla pahalı. Bunun dışında bir problem göremiyorum. Ben sana bir tık daha iyi performans veren GIGABYTE GV-N1060XTREME-6GD GTX1060, PCI-E16 3.0, 6GB/192bit GDDR5, HDMI, DVI, 3xDisplayPort Ekran kartı - inventus bu modeli öneririm. Üstüne üstlük hem daha ucuz hem de fazladan 1 yıl garantili. Artan parayla anakartını MSI B250M Bazooka yapabilir, SSD'ye yatırabilir veya işlemci soğutucu alabilirsin. İşlemci soğutucu almayı düşünürsen önerim: Dark Freezer X120 Intel 775/1155/1156/1150/1151 Fiyatı

6k.png
sinerji.gen.tr'den toplanmıştır.

6K gibi bir bütçeye GTX 1060 görmek biraz para israfı gibi geldi. Monitör pek 1070'in hakkı olmasada 75Hz olduğu için AAA oyunlarda sınırlarına kadar kullanma şansı sunacaktır. İlk i5 6600K+Asus z170-A ikilisini düşündüm, Z170-A baya bir O.C potansiyeline sahip, kafa tuttuğu anakartlar fiyatının çok üstünde, senin topladığın sisteme bakarak O.C ile aranın pek olmadığını düşünüp K serisi olmayan bir işlemciyi seçtim. Anakart gözüne yetersiz gelirse ekran kartını Asus GTX 1070 Dual yapıp biraz para artırabilirsin.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı