6000TL monitör önerisi

Lenovo R25F-30 ve AOC 25G3ZM üzerinden örnek vereceğim. İkisi de OverDrive ayarlamasıyla minimum ghosting ve black smearing sunan kaliteli VA monitörlerden biri. Kısacası her VA panel kötü diye bir şey yok.

Bütçe artarsa tavsiye ederim.

Hocam attığım monitör hem Fast IPS hem 180 hz hem 0.5 ms ve fiyatı 5300 tl neden hala VA oneriyorsunuz anlamış değilim.

Hocam almışken büyük ekran almaya karar verdim. Zaten laptopun ekranı küçük olduğu için geçeceğim bu nedenle 27" almaya karar verdim. Daha büyüğü bu bütçede olmaz gibi zaten. Tabi ki 2K olması daha güzel olur. Peki sizce bu koşullar altında VA panel alınabilir mi? Anladığım kadarıyla VA panel TN ve IPS panel arasında. Yine anladığım kadarıyla da TN paneller kötü grafik ancak iyi Hz ve az gecikme değeri verirken, IPS paneller iyi grafik ancak daha düşük Hz değeri ve fazla gecikme değeri veriyor(Bu bütçedeki IPS monitörleri değerlendiriyorum). Bu özellikler altında ne önerebilirsiniz hocam? Bütçeyi de ürüne göre arttırabilirim 8K ya kadar. Tabi ki altında olursa çok daha iyi olur

Hocam şu ürün hem attığınızdan daha ucuz hem IPS hem de QHD. Şu anda indirimde. Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz?

sRGB kapsamı da Epey'de %137 olarak belirtilmiş. İndirimdeyken alınır mı sizce? Bana uygun gibi geldi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı