6000TL monitör önerisi

ayz10

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Genellikle FPS oyunları oynayan biri olarak monitör arayışına girdim. FPS oyunları için 24"den büyük olmaması tavsiye edilmiş genellikle. Sizin fikriniz nedir? Ve bu bütçede ekran yenileme hızı yüksek olarak hangi cihazları önerebilirsiniz? Laptop kullanıcısıyım ve 3070 Ti ekran kartım var. 2K önerir misiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun hocam. Gigabyte G24F-2. Peki bu monitör nasıldır. %100 sRGB oranı var. Bir de bu 1080p ancak monitörün 2K ve 4K desteklediğini de yazmışlar ama doğru mudur?

Sağolun hocam. Gigabyte G24F-2. Peki bu monitör nasıldır. %100 sRGB oranı var. Bir de bu 1080p ancak monitörün 2K ve 4K desteklediğini de yazmışlar ama doğru mudur?
Hayır hocam FHD bir monitör yani 1920x1080 çözünürlüğünde. Bunun özellikleri 1 ms 165hz, benim önerdiğimin ise 180 hz (overclock ile overclocksuz 165 hz) 0.5 ms ve %104 sRGB kapsamı var seçimi siz yapın. Ama her zaman bi gigabyte monitör almak istemişimdir kalitesiz diyemem çok kaliteli.

Haklısınız hocam araştırdım şimdi biraz. Peki sizce bütçe arttırıp 2K mı almalıyım? Ekran kartı 3070ti sonuçta ancak 2K alınca da ekran büyüyor. Fps oyunları için 27" sıkıntı yaratır mı

Hocam ben amatör e-spor geçmişi olan bir insanım, cs go oynuyordum artık
cs 2 oynuyorum fps oyunlari icin bir monitör de önemli olan unsurlar, paneli, ghosting var mı yok mu, ms değeri ve hz değeridir ve ekranın boyutudur. Ekran büyüdükçe gözünün taraması gereken alan artıyor elbette ve bu da ufak ufak vakit kaybettirir bu yüzden bence 24 inc panel idealdir diye düşünüyorum. Ama 3070 ti ile güzel grafik kalitesinde oyunlar oynamakta sana kalmış 2 k çözünürlükte gerçekten enfes deneyimler yaşayabilirsin.

VA panel ghosting olayının kendisidir.

Lenovo R25F-30 ve AOC 25G3ZM üzerinden örnek vereceğim. İkisi de OverDrive ayarlamasıyla minimum ghosting ve black smearing sunan kaliteli VA monitörlerden biri. Kısacası her VA panel kötü diye bir şey yok.

Merhaba. Genellikle FPS oyunları oynayan biri olarak monitör arayışına girdim. FPS oyunları için 24"den büyük olmaması tavsiye edilmiş genellikle. Sizin fikriniz nedir? Ve bu bütçede ekran yenileme hızı yüksek olarak hangi cihazları önerebilirsiniz? Laptop kullanıcısıyım ve 3070 Ti ekran kartım var. 2K önerir misiniz?

Bütçe artarsa tavsiye ederim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı