Bunu almayı düşünüyorum. Diger yerlere gore bayağı ucuz. Üstelik Amazon satıyor. 2. el degildir değil mi? Kronik bir sorunu var mı farenin, alınır mı sizce?
pil derken batarya ömrü diyor degil mi pil alıp takmakla ugrasmak istemiyorum wraith troya taksit yapıyor mu hocam cok fazla mouse öneriliyor kafam karısıyor yaATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse şahsen böyle bir alternatifi varken almazdım ama marka istiyorsan alınır 2.el değil.
biraz marka takıntılıgım var dediklerinizin yarısını anlamadım iyi olsun da ben alısırım tutuş seklineQC olarak kötü bir model olduğunu biliyorum. Ama marka isterseniz tercih edilebilir. Ek olarak ROG Keris II Origin'de bakabilirsiniz. Claw tutuyorsanız şahsen ben Duckbill öneririm. VV3 Pro Shape isterseniz Blazing Sky X1 V2.
Bunu almayı düşünüyorum. Diger yerlere gore bayağı ucuz. Üstelik Amazon satıyor. 2. el degildir değil mi? Kronik bir sorunu var mı farenin, alınır mı sizce?
Pil derken batarya ömrü diyor degil mi pil alıp takmakla ugrasmak istemiyorum Wraith troya taksit yapıyor mu hocam cok fazla mouse öneriliyor kafam karısıyor ya.
Biraz marka takıntılıgım var dediklerinizin yarısını anlamadım iyi olsun da ben alısırım tutuş sekline.
pekii markasız ne önerirsiniz (markasız dedigime bakmayın) internette paneli olan fare falan gormustum onlar nasıl
Viper V3 Pro yerine bu daha iyi. Eğer marka takıntın varsa en azından bunu al.
pekii markasız ne önerirsiniz (markasız dedigime bakmayın) internette paneli olan fare falan gormustum onlar nasıl
siz hangisini alırdınız hocam setup beyaz![]()
Lamzu Maya X Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
![]()
Pulsar Xlite v4 eS Black Size 1 Mini Gaming Mouse
Xlite v4 eS, Pulsar XS-1 sensörü ile 32.000 DPI, 750 IPS ve 8K polling rate sunarak eşsiz bir hassasiyet sağlar.www.gaming.gen.tr
![]()
Ninjutso Ten Wireless Mouse
Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...wraithesports.com
Butik markalarda şu 3 ürün iyi. Büyük ürün olarak Asus yanına Zowie FK2 DW'da eklenebilir. Hazır firmware güncellemeside geldi.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.