6000TL mouse önerisi

• Konuyu başlatan Ardasds
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 129
Bütçe
6000

Ardasds

Hectopat
Bunu almayı düşünüyorum. Diger yerlere gore bayağı ucuz. Üstelik Amazon satıyor. 2. el degildir değil mi? Kronik bir sorunu var mı farenin, alınır mı sizce?

QC olarak kötü bir model olduğunu biliyorum. Ama marka isterseniz tercih edilebilir. Ek olarak ROG Keris II Origin'de bakabilirsiniz. Claw tutuyorsanız şahsen ben Duckbill öneririm. VV3 Pro Shape isterseniz Blazing Sky X1 V2.

ATK Blazing Sky X1 V2 Wireless Mouse şahsen böyle bir alternatifi varken almazdım ama marka istiyorsan alınır 2.el değil.
pil derken batarya ömrü diyor degil mi pil alıp takmakla ugrasmak istemiyorum wraith troya taksit yapıyor mu hocam cok fazla mouse öneriliyor kafam karısıyor ya
QC olarak kötü bir model olduğunu biliyorum. Ama marka isterseniz tercih edilebilir. Ek olarak ROG Keris II Origin'de bakabilirsiniz. Claw tutuyorsanız şahsen ben Duckbill öneririm. VV3 Pro Shape isterseniz Blazing Sky X1 V2.
biraz marka takıntılıgım var dediklerinizin yarısını anlamadım iyi olsun da ben alısırım tutuş sekline

Pil derken batarya ömrü diyor degil mi pil alıp takmakla ugrasmak istemiyorum Wraith troya taksit yapıyor mu hocam cok fazla mouse öneriliyor kafam karısıyor ya.

Biraz marka takıntılıgım var dediklerinizin yarısını anlamadım iyi olsun da ben alısırım tutuş sekline.

Evet hocam şarjlı mouse.

pekii markasız ne önerirsiniz (markasız dedigime bakmayın) internette paneli olan fare falan gormustum onlar nasıl

Butik markalarda şu 3 ürün iyi. Büyük ürün olarak Asus yanına Zowie FK2 DW'da eklenebilir. Hazır firmware güncellemeside geldi.

Butik markalarda şu 3 ürün iyi. Büyük ürün olarak Asus yanına Zowie FK2 DW'da eklenebilir. Hazır firmware güncellemeside geldi.

siz hangisini alırdınız hocam setup beyaz

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı