6000TL notebook tavsiyesi

Bütçe
4000-6000
SSD veya HDD modeli
256 GB SSD
4000-6000TL arası notebook bakıyorum, ne kadar ucuz o kadar iyi. Okul işleri (Photoshop, Word) işte günlük kullanım ve oyun için (CS ve LoL kaldirsa yeter, diğerlerinde GeForce NOW kullanırım) bir notebook arıyorum. Benim bulabildiğim en iyi seçenek: https://ty.gl/do0iptyshs ya bu ya da bunun 4 GB olannıı alıp 8 GB daha ekleyip 12 GB kullanmak. İkisi de 6000TL tutuyor.
Ek olarak öncelik olarak 14 inç istiyorum ama 14 inç sıkıntı çıkarır mı? Aşırı fark var mı, 15.6 ile?

Oyun oynanmaz 14 ile attığınız laptop ta da CS sıkıntı çıkarır
3500U ve 15.6 bir şey almaya çalışın bence onunla CS oynarsınız ben daha kötü bekliyordum ama güzel FPS veriyor LoL'u de rahat açar
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Oyun oynanmaz 14 ile attığınız laptop ta da CS sıkıntı çıkarır.

15.6 daha mantıklı bir seçim olacak o zaman. Peki ofis 15.6 notebooklar Gaming olanlara göre biraz daha küçükler mi?
Attığınız laptop ile en fazla 60 FPS alırsınız ve FPS düşmesi olabilir bütçe arttırıp 2. el harici ekran kartlı laptoplara bakabilrsiniz.

Zaten 60Hz ekran, çok oyun oynayan birisi değilim FPS düşmesi sıkıntı olur bir tek. Haftada 1-2 girerim arkadaşlarla o kadar. Bütçe olarak ise maksimumun maksimumu 6000. normalde 5000TL idi.

15.6 daha mantıklı bir seçim olacak o zaman. Peki ofis 15.6 notebooklar Gaming olanlara göre biraz daha küçükler mi?

Zaten 60Hz ekran, çok oyun oynayan birisi değilim FPS düşmesi sıkıntı olur bir tek. Haftada 1-2 girerim arkadaşlarla o kadar. Bütçe olarak ise maksimumun maksimumu 6000. normalde 5000TL idi.

O bütçe de cidden güzel bir şey bulmak zor hocam dediğim gibi 2. el harici ekran kartlı laptoplara bakabilrsiniz.

Attığın laptop bu bütçede en iyisi alabilirsin iyidir performansı böyle:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Ben başta sizin attığınızı 3200U sanmıştım o yüzden 3500U dedim ama sizinki 5300u imiş yani daha iyioluyor RAM 3200MHz olduğu için
Ama bence 15.6 bulsanız alın çünkü 14 inçbence oyun için kötü ama çok kötü değil tabii bir de Lenovo'lar kaliteli oluyor

Attığın laptop bu bütçede en iyisi alabilirsin iyidir performansı böyle:

Sağ olun hocam. Peki 14 inç olması sıkıntı mıdır sizce? 15.6 mı bakmalıyım yoksa 14 işimi görür mü?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı