6000TL PC toplama

Mehmet 7292

Hectopat
Arkadaşlar babamı zar zor ikna ettim 4K verecek bende de 2 k var 6K ya Teknosa Vatan veya Medimarkt'tan bir PC önerir misiniz acaba şimdiden teşekkürler.(monitör dahil SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör bunu düşündüm bu arada aa oyunları 30 FPS açsın yeter ve bazı AAA oyunları) @Bakkal amca yardım et.

Arkadaşlar babamı zar zor ikna ettim 4K verecek bende de 2 k var 6K ya Teknosa Vatan veya Medimarkt'tan bir PC önerir misiniz acaba şimdiden teşekkürler.(monitör dahil SAMSUNG CRG50 24" 144Hz Kavisli Full HD Gaming Monitör bunu düşündüm bu arada aa oyunları 30 FPS açsın yeter ve bazı AAA oyunları) @Bakkal amca yardım et.

Hocam Teknosa MediaMarkt gibi yerlerde sistemler normalden çok daha pahalı olur.
Zaten bütçenin bir kısmı monitöre gideceği için. Sisteme en fazla 5000TL kalacak.

Teknobiyotik GameGaraj İncehesap Sinerji gibi yerlere bakmanızı öneririm.

Hocam ben bilgisayar konularından anlamam. Ama başka konularda etiket atabilirsiniz. Etiket için teşekkürler.
@erengore anlar ama.

Benim önerim 6000TL'ye bir PC al 75Hz monitörü sonra alırsın tabii elinde idare edebileceğin bir monitörün varsa.

Benim önerim 6000TL'ye bir PC al 75Hz monitörü sonra alırsın tabii elinde idare edebileceğin bir monitörün varsa.

SSD kronik sorunlu önermem.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı