Oğuzhan2834
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaşlar, öncelikle klavyeden başlayayım. Mekanik red ya brown switch (sessiz) bir mekanik klavye ariyorum. Tam bir klavye olması tercihimdir.
www.akakce.com
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,827338647.html.
Baktiklarim bunlar.
Mouse olarak Logitech G305 veya Wraith VXE R1 alınabilir olarak düşünüyorum.
wraithesports.com
www.akakce.com
Kullaklik konusunda kararsızım ama Razer BlackShark veya HyperX Cloud modelleri olabilir bilmiyorum. Kablosuz olması kullanım kolaylığı için iyi olabilir.
Tavsiyeleriniz ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Logitech G413 SE 920-010556 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G413 SE 920-010556 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G413 SE 920-010556 Kablolu Mekanik Oyuncu Klavyesi özelliklerini incele, 1.499,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!
https://www.akakce.com/klavye/en-uc...blolu-mekanik-oyuncu-si-fiyati,827338647.html.
Baktiklarim bunlar.
Mouse olarak Logitech G305 veya Wraith VXE R1 alınabilir olarak düşünüyorum.
VXE R1 Wireless Mouse
Önemli: VXE R1 Wireless Mouse ürününün Pro - Pro Max modelleri, VGN Dragonfly 4K Hz USB Reciever Dongle ürünü ile uyumluluk göstermektedir. Mouse ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha...
Logitech G305 910-005283 Siyah Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Logitech G305 910-005283 Siyah Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! Logitech G305 910-005283 Siyah Lightspeed Optik Kablosuz Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 1.519,05 TL'den başlayan fırsatları yakala!
Kullaklik konusunda kararsızım ama Razer BlackShark veya HyperX Cloud modelleri olabilir bilmiyorum. Kablosuz olması kullanım kolaylığı için iyi olabilir.
Tavsiyeleriniz ve önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkür ederim.
Son düzenleyen: Moderatör: