6000TL'ye tablet önerisi

Bütçe
6000 (taksite bağlı olarak değişir)q
Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RX6600
R5 5500 B450M K II
XPG 16 3200MHZ RAM
Selamlar, ders çalışmak, film izlemek arada bir annem oyun oynayacakmış :D bu sebeple tablet almaya karar verdim, bütçe artabilir sıfır olarak peşin taksitli varsa bütçe ayarlanabilir, ikinci el sıfır takıntım yok, önerilerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.

Selamlar, ders çalışmak, film izlemek arada bir annem oyun oynayacakmış :D bu sebeple tablet almaya karar verdim, bütçe artabilir sıfır olarak peşin taksitli varsa bütçe ayarlanabilir, ikinci el sıfır takıntım yok, önerilerinizi bekliyorum. İyi sosyaller.

Düşük bütçe maalesef. Çok uzun ömürlü kullanım beklemiyorsanız bu iki cihazı öneririm.
Taksitli bütçe artıyorsa bunu alman yeterli.

Düşük bütçe maalesef. Çok uzun ömürlü kullanım beklemiyorsanız bu iki cihazı öneririm.
Taksitli bütçe artıyorsa bunu alman yeterli.
Peşin fiyatına taksit varsa 16kya kadar bütçemi çıkartabilirim hocam sorun yok.

Samsung S10FE modeline ne diyorsunuz hocam? Tanıdığımda s9FE vardı az deneyimledim, F/P olarak bilmiyorum ancak ekranı ve kalemi oldukça güzeldi. Yoksa MatePad iyi midir?

S10 FE ye çıkmaya gerek yok. Bu yeterli olur. 2024 modeline göre 2025 önerme nedenim manyetik desteği.

Son düzenleyen: Moderatör:
S10 FE ye çıkmaya gerek yok. Bu yeterli olur. 2024 modeline göre 2025 önerme nedenim manyetik desteği.

Güzel efecim 🥰 bunu daha sonra konussak olur mu ❤️

Hocam dediğim gibi para olarak sorunum yok, S10FE daha iyiyse alabilirim, 6 ay peşin taksit seçeneği var, daha iyi seçenekleriniz varsa bakabilirim yinede, yalan gibi olmasın huaweinin yazılımını pek beğenemiyorum, honorun daha iyi diye biliyorum yanlışım varsa kusura bakmayın.

İşlemci performansı güzel olsada 60 hze o kadar parayı vermek istemiyorum muratcım, üstüne ek kalem masrafıda girecek, uğraştırıcı biraz :)

Hocam dediğim gibi para olarak sorunum yok, S10FE daha iyiyse alabilirim, 6 ay peşin taksit seçeneği var, daha iyi seçenekleriniz varsa bakabilirim yine de, yalan gibi olmasın Huawei'nin yazılımını pek beğenemiyorum, Honor'un daha iyi diye biliyorum yanlışım varsa kusura bakmayın.

Honor ile Huawei aynı yazılıma sahip. Hatta Huawei daha iyi.
Evet S10 FE daha iyi ama şahsen gerek yok. Ama almışken iyisini alayım. Alınabilir bir model.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı