6000TL'ye tablet önerisi

Bütçe
6000 (taksite bağlı olarak değişir)q
Honor ile Huawei aynı yazılıma sahip. Hatta Huawei daha iyi.
Evet S10 FE daha iyi ama şahsen gerek yok. Ama almışken iyisini alayım. Alınabilir bir model.

TFT LCD hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Huawei'nin ekranı daha iyi diye biliyorum ancak ekosistemim Samsung, o yüzden Samsung'a daha yakınım desem yeridir :D veya bu kadar pahalıye gerek yok deyip ikinci el S6 Lite ne kadar mantıklı? Samsung zorunlu değil diyelim, s10fe civarında daha iyi olan bildiğiniz ürünler varsa açığım.

Kalemlik bir iş görmedim ben hadi neyse.

Evde boş oturmaktan ziyade, ders çalışırken not tutmak amacıyla kullanacağım muratcım.

TFT LCD hakkında ne düşünüyorsunuz hocam? Huawei'nin ekranı daha iyi diye biliyorum ancak ekosistemim Samsung, o yüzden Samsung'a daha yakınım desem yeridir :D veya bu kadar pahalıye gerek yok deyip ikinci el S6 Lite ne kadar mantıklı? Samsung zorunlu değil diyelim, S10FE civarında daha iyi olan bildiğiniz ürünler varsa açığım.

Huawei ekranlarıyla benzer. TFT ile IPS'in pek farkı yok.
Ekosistem Samsung ise Samsung almanız daha doğru olur.
2.el S6 Lite'dan uzak durun. Çöp ekran, zayıf işlemci 4 GB RAM ile Android 16/17...
Üzer sizi.
s10 fe yeterli size hem ekosistem yaparsınız.
2.el sorun değilse S serisi düşünün.

Huawei ekranlarıyla benzer. TFF ile IPS'in pek farkı yok.
2.el S6 Lite'dan uzak durun. Çöp ekran, zayıf işlemci 4 GB RAM ile Android 16/17...
Üzer sizi.
S10 FE yeterli size hem ekosistem yaparsınız.
2.el sorun değilse S serisi düşünün.

Hiç sorun değil, önerebileceğiniz hangi ürünler var S serisi tarafında?

Huawei ekranlarıyla benzer. TFT ile IPS'in pek farkı yok.
Üzer sizi.
S10 FE yeterli size hem ekosistem yaparsınız.
2.el sorun değilse s serisi düşünün.

Hocam bana onerdiginiz Tab A9'u neden onermiyorsunuz? Ben memnunum sahsen.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı