600TL akıllı saat önerisi

Ekran büyüklüğü biri bildiğimiz bileklik küçücük şey biride saatin akıllısı. Batarya ömürleri daha önde tasarım farkını anlamıyorsan. Adamın isteği belli zaten boş önerilere bakmaya gerek yok bileklikle saatin farkı belli.
Ne fark var mesela?

Açıkçası tartışmanızdan ziyade hangi saati bana tavsiye edersiniz bunu söyleseniz. Bu konu bunun için açıldı çünkü.
Geçen konuda arama özelliği dahil güzel bir ürün attım. Sanırım markaya fazla önem veriyorsun attiklarından birini al.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20221012-232546_Trendyol.jpg
    Screenshot_20221012-232546_Trendyol.jpg
    63,5 KB · Görüntüleme: 36
  • Screenshot_20221012-233004_Edge.jpg
    Screenshot_20221012-233004_Edge.jpg
    62,2 KB · Görüntüleme: 37
Ekran büyüklüğü biri bildiğimiz bileklik küçücük şey biride saatin akıllısı. Batarya ömürleri daha önde tasarım farkını anlamıyorsan. Adamın isteği belli zaten boş önerilere bakmaya gerek yok bileklikle saatin farkı belli.

Geçen konuda arama özelliği dahil güzel bir ürün attım. Sanırım markaya fazla önem veriyorsun attiklarından birini al.

Allah aşkına bir saat Wear OS değilse watchos değilse sen o saate sadece saate bakmaya ve egzersiz sonuçlarına bakmaya bakmaz mısın düzgünce söyle? Wear OS veya watchOS olduğunda bir anlamı olur kocaman saat almanın. Batarya ömrü olarak bileklikler daha önde oluyor genelde zira bu bütçedeki ekranlarda ucuz olmasından dolayı öyle güç tüketimini Apple Watch imiş Samsung Watch imiş gibi ayarlamaz güç tüketimlerini ne AMOLED'ler ne de başka bir halt. Bazıları da zaten dokunmatik dahi olmuyor. Kör değilsen bilekliktede egzersiz sonucunu görürsün saattede. Bu kadar basit.

Allah aşkına bir saat Wear OS değilse watchos değilse sen o saate sadece saate bakmaya ve egzersiz sonuçlarına bakmaya bakmaz mısın düzgünce söyle. Wear OS veya watchos olduğunda bir anlamı olur kocaman saat almanın. Batarya ömrü olarak bileklikler daha önde oluyor genelde zira bu bütçedeki ekranlarda ucuz olmasından dolayı öyle güç tüketimini Apple Watch imiş Samsung Watch imiş gibi ayarlamaz güç tüketimlerini ne AMOLED'ler ne de başka bir halt. Bazıları da zaten dokunmatik dahi olmuyor. Kör değilsen bilekliktede egzersiz sonucunu görürsün saattede. Bu kadar basit.
Arkadaşın cevabı okadar basittiki. Bu durumu sen şimdi nereye getirdin. Bileklik daha küçük yani basit tartışmanın cevabı arkadaş saat tasariminda istiyor.

Arkadaşın cevabı o kadar basittiki. Bu durumu sen şimdi nereye getirdin. Bileklik daha küçük yani basit tartışmanın cevabı arkadaş saat tasariminda istiyor.

Getiren ben miyim sen misin? Daha gelmiş farklı olduğunu iddia ediyorsun, birkaç mesaj sonrasındada bileklik öneriyorsun. Bu bütçedeki saatte basit, bileklikte. Kafan basmıyor olabilir, ignore atma özelliği iyi ki var. Toksik birisi olduğun mesajlarından belli. Sen önce 1 haftanı doldurda ondan sonra ağzını aç iyi değil mi? Neyse ignore listeme hoş geldin.

Getiren ben miyim sen misin? Daha gelmiş farklı olduğunu iddia ediyorsun, birkaç mesaj sonrasındada bileklik öneriyorsun. Bu bütçedeki saatte basit, bileklikte. Kafan basmıyor olabilir, ignore atma özelliği iyi ki var. Toksik birisi olduğun mesajlarından belli. Sen önce 1 haftanı doldurda ondan sonra ağzını aç iyi değil mi? Neyse ignore listeme hoş geldin.
Uzun süredir forum kullanıcısıyım. Bileklik önermedim neyse farklılar seninde kafan buna basmadı bir türlü apple watch tasarımı ile o bilekliğe bak sadece. Ignore atabilirsin dostum umrumdada değil ek olarak.

@ScoopsAhoy kusura bakma konu bütünlüğü bozuldu. Arkadaşın kafası çalışmıyor şu an, bu fiyata alınacak akıllı saat ile akıllı bilekliğin ekran boyutu dışında hiçbir farkı olmadığını arkadaş anlamıyor, boş ver onu sen. Bileklikte alsan saatte alsan saatte bir bakacağın büyük ya da küçük ekran olmuş farkı yok. Bileklikte alabilirsin ya da ticwatch GTX olabilir, az ötesinde fossil Sport olabilir, bu Wear OS bir saattir bilgin olsun özgürsün demektir bir yandan da. Akıllı saat olarak önerilerim bunlardır. Küçük bir düzenleme olarak markası bilinmeyen saçma sapan şeyler alma, bunlarda en azından sertifika oluyor öteki türlü saçma sapan bataryalarla 5 saati deviremeyen saatlerle hiç uğraşma. Bunları çok kez kullandım, Y1 modeli, A1 modeli ve çoğu arkadaşımda bu apple watcha benzeyen birkaç saatten kullandı, bataryası değişen Y1 ve A1 model saatlerimin bataryasını sertifikalı düzgün bir şeyle değiştirdikten sonra 1 günü devirmeye başladı ama diğer apple watch çakması saatlere hiç bulaşmayın derim. Kullanan birkaç arkadaşımın saatleri şu an kullanılamaz durumda şarj alıp 2 dkye kapanıyor bilginiz olsun.

Son düzenleme:
Ayrıca şunu da demeliyim, sesli görüşmeye falan kanıpta ne olduğu belirsiz saatlere bulaşmayın, Y1 ve A1 modellerindeki ses kalitesi gerçekten berbat, Apple Watch çakmaları ondanda berbat, kendilerine IMEI atıp SIM kartı ile kullanıyordum lakin sesler gerçekten anlaşılır gibi değil, Apple Watch, Samsung Watch, amazfit nexo ve magic Watch, GT 2 gibi modeller olmadıkça sesli görüşme işi fasa fiso haberiniz ola. Kaliteli hoparlör olmadığı için karşı ses berbat, sizin karşıya sesiniz yine ses yalıtımından ve birkaç sünger parçasından dolayı iyi gidiyor ama gelen ses gerçekten anlaşılır gibi değil. Şimdiden hayırlı olsun.

Ayrıca şunu da demeliyim, sesli görüşmeye falan kanıpta ne olduğu belirsiz saatlere bulaşmayın, Y1 ve A1 modellerindeki ses kalitesi gerçekten berbat, Apple Watch çakmaları ondanda berbat, kendilerine IMEI atıp SIM kartı ile kullanıyordum lakin sesler gerçekten anlaşılır gibi değil, Apple Watch, Samsung Watch, amazfit nexo ve magic Watch, GT 2 gibi modeller olmadıkça sesli görüşme işi fasa fiso haberiniz ola. Kaliteli hoparlör olmadığı için karşı ses berbat, sizin karşıya sesiniz yine ses yalıtımından ve birkaç sünger parçasından dolayı iyi gidiyor ama gelen ses gerçekten anlaşılır gibi değil. Şimdiden hayırlı olsun.
Attığım model iyi aga.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı