600W PSU ile RTX 3080 kullanılınır mı?

Nasıl kurtarmıyor hocam ya :D. Hangi PSU var sizde?
PSU, PK650D, valla hocam bende tam anlayamadım, OCCT Power testinde reset attı, "the last of fast" oyununda reset attı diğer yandan "Dead Island 2", "RDR2" ve "God Of War" gibi birçok oyunu sorunsuz oynayabildim, sanırım ucu ucuna yetmiyor. İşlemci de bu arada 140W-170W güç çekiyor.

Merhaba, elimde Xigmatek markanın kasası var kasanın kendi içinde gelen 600W PSU kullanıyorum. Aklımda RTX 3080 almak var fakat PSU veya farklı bir bileşenin yetmeyeceğinden korkuyorum. Şu anlık yeni bir PSU alacak bütçem de yok genellikle fazla oyun oynuyorum. Bir sorun çıkar mı?

Afterburner indirip gücü %80 ile sınırlayıp biraz öyle kullanın.

Bütçe varsa alın geçin. Bu fiyatta bulabileceğiniz başka kaliteli 750W yok.

şuan da 3070 alcam gibi görünüyor ama 3080 düşünürsem bu PSU geçerim öneriniz için teşekkürler

Merhaba, elimde Xigmatek markanın kasası var kasanın kendi içinde gelen 600W PSU kullanıyorum. Aklımda RTX 3080 almak var fakat PSU veya farklı bir bileşenin yetmeyeceğinden korkuyorum. Şu anlık yeni bir PSU alacak bütçem de yok genellikle fazla oyun oynuyorum. Bir sorun çıkar mı?

Ağır işlemler yapılmadığı sürece veya ağır oyunlar olmadığı sürece sıkıntı çıkarmaz. 460w ile rx 590 kullandığımı bilirim :)

arkadaşım aylar ama aylardır 80+ bronze 650w psu ile 3080 kullandı hemde birden fazla model. Psunuz 80+ ile kullanırsınız ama isterseniz %90 tdp sınırı koyun.
PSU 80 plus zaten de yine de riske atmaya gerek yok gibi

İkinci el almayacaksanız 3070-3080 almayın.
zaten 2.el bakıyorum 2 kart da sıfır alınabilecek gibi değil

Ağır işlemler yapılmadığı sürece veya ağır oyunlar olmadığı sürece sıkıntı çıkarmaz. 460w ile rx 590 kullandığımı bilirim :)
yani şöyle söylim render gibi bir amacım yok fakat zaten 3080 ile hafif oyunlar oynamak sizce de karta hakaret olmaz mı :D

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı